Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok valaki ismerkedni?...

Lányok valaki ismerkedni? 20/F /többi lent/

Figyelt kérdés

20 éves fiú vagyok, B-K megyei, elég bátortalan, viszont jóképű és igényes. NEM VICC :) tapasztalat szerzés céljából szeretnék beszélgetni! Illetve ha felmerül kérdés, kérdezni.

Negatív véleményekre nem reagálok, aki benne van ÍRJON RÁM!

köszönöm

2015. jan. 8. 09:34
 1/2 anonim ***** válasza:

Hát... elég gyenge szöveg, szerintem próbálj meg jobbat kitalálni.

Azt meg ne írd bele, hogy nem érdekel a kritika, mert ez így pofátlanság. Ha nem érdekel, ne foglalkozz vele - de ne hirdesd.

2015. jan. 8. 09:45
 2/2 A kérdező kommentje:

1. Én nem találtam ki semmit, csak leírtam ami van :)

2. A kritika érdekel, de az nem amikor kiírom, hogy: valaki ismerkedni?

-És írják rá a sok hülyeséget stb.., ha egy lány ugyanezt kiírja, akkor meg a sok nyomorék (fél órán belül legalább 20) sorban áll és már írnak is neki!

Szerintem ugyanannyi joga van itt ismerkedni egy fiúnak, pont mint egy lánynak ;)

És nem volt hasznos a válaszod, sőt szerintem hülyeség volt, szóval most a százalékodat is rontom! :) bár nem tudom, hogy foglalkozik e vele bárki is :D

2015. jan. 8. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!