Csajok nektek bejön Frank Medrano?
2015. jan. 7. 14:56
1/18 anonim válasza:
Teste szép, de már túl sok.
Arcra nem jön be. 19/L
2/18 anonim válasza:
Szóval ez az, amit szálkásnak hívnak.
Jól néz ki, látszik hogy törődik saját magával.
3/18 anonim válasza:
Ja és 20/L (A 2. válaszoló voltam.)
4/18 anonim válasza:
Kár, hogy emellett olyan dolgokra nem marad ideje mint emberi kapcsolatok, munka, szórakozás, alvás.
5/18 anonim válasza:
Teste tényleg szép,kidolgozott.Arcra viszont nem az esetem.
6/18 anonim válasza:
Miért ne maradna ideje? Ha előkerül egy edzett külsejű egyén, miért kell rögvest kitalálni valamit, ami miatt biztos úgyis rossz neki?
De rajtad nem lepődöm meg.
7/18 anonim válasza:
Napi 12 óra edzés mellett nemigen. Gondolom nem napi fél órás a dolog...
8/18 anonim válasza:
Honnan veszed, hogy napi 12 órát edz?
9/18 anonim válasza:
Akkor porozik meg injekciózza magát?
Azt nem hiszem el hogy felkel reggel 5, 6-kor elindul a melóba 7-től melózik délután 3-ig, hazaér 4-re utána fél órás edzés, aztán vacsora, fürdés aztán akkor már este 7-8 körül vagyunk és ha ki akarja aludni magát akkor 10 körül már aludnia kell. (és akkor is csak 7 órát aludt ami kevés)
10/18 anonim válasza:
"Porozik".... Persze, kokaint! A "porok" tápkiegek, nem csodaszerek. Egyébként napi 3-4 óránál többet ha akarna sem tudna edzeni nagy intenzitással, mert elfárad. Egyébként meg amennyire tudom az edzés a munkája, tehát emiatt nem kell aggódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!