Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk, Férfiak! Ti kezdenétek...

Fiúk, Férfiak! Ti kezdenétek olyan lánnyal akit eddig állandóan átvágtak, kihasználtak, behülyítettek vagy úgy gondolnátok, ez inkább intő jel arra, hogy jobb elkerülni?

Figyelt kérdés

Szóval tegyük fel, a lányt rengetegszer (10-15-ször) kihasználták olyan értelemben, hogy összehazudtak neki minden szépet, lefektették majd lapátra tették.

Ti komolyan tudnátok venni egy ilyen lányt vagy szerintetek úgyis beleesne ebbe újra meg újra mert rendkívül naiv és befolyásolható?

2015. jan. 7. 00:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

én pont ilyej lánnyal állok szembe, lassan egy éve, de nem fogad el. az látszik rajta, hogy szeretethiányos. de miért fogják ki ezeket w pasikat? mert ku. rvw helyesek, ha csak egy ffehér fal előtt pozolnak, már 100 lány likeolja

de nem, nem lenne kizaró ok - mint ahogy ennèl a lánynál sem az. de ezek a nők sajnos tehetnek róla, hogy ilyeneket vonzanak be

2015. jan. 7. 01:35
 12/18 anonim ***** válasza:
Én szívesen kezdenék ilyen lánnyal :)
2015. jan. 7. 04:40
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem mert komoly lelki problémai lehetnek, egy ilyen lánynak, vagy csak szimplán hülye, egyik opció se vonzó.
2015. jan. 7. 04:43
 14/18 anonim ***** válasza:

Szerintem meg jobb ez, mintha átverték volna, vele is maradt volna azután is, mert annyira ragaszkodik. ismerek ilyet, akinél elég sok gyanú felmerült, és lehúzott vele jó sok évet. Melyik a jobb vajon?

Bár valaki írt ilyet, h nem ilyenekkel kéne kezdeni, aki ezt írta, vagy vmi hasonlót, az mit hisz, ez vmi mazochista csaj, vagy tök hülye, h látja előre, s mégis belemegy? mert e kettő esetében tényleg bajos a csaj.

2015. jan. 7. 06:11
 15/18 anonim válasza:
Ez a tény, hogy kihasználták még nem ok a NEM-re, viszont intő jel. Biztos van oka. Előbb azt próbálnám megfejteni, hogy mi az, és csak aztán utasítanám el.
2015. jan. 7. 06:42
 16/18 anonim ***** válasza:
Csak azért ahhoz is szemétnek kell lenni, h vki kihasználjon bármilyen semmi másra nem alkalmas csajt. Bár igazából lehet, h rendes, s úgy gondolja, h ezzel neki is örömet okoz, ha párszor belemártja a tutiba a kukiját. :D
2015. jan. 7. 06:44
 17/18 anonim ***** válasza:
Én nem értem ezt a kihasznűlósdit. Mi az, hogy kihazsnálni valakit? Én pl egyfolytában az igazit kerestem. Első állomás mindig a szex volt, ha az nem felelt meg az elvárásaimnak, kiszálltam. Akkor ez kihasználás? Miért, könyörgöm? Az én életemről van szó!
2015. jan. 27. 13:50
 18/18 anonim válasza:
honnan kellene tudnia, hogy kifogják használni? rá van írva a pasi homlokára, h ,,csak kifoglak használni,, ? nem nincs.. amíg ágyba nem vitte a csajt addig a pasi is figyelmesebb stb..
2015. máj. 4. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!