Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért nem volt még belém...

Miért nem volt még belém senki szerelmes?

Figyelt kérdés

Volt már kapcsolatom, de soha nem voltak belém szerelmesek, mindig úgy éreztem, hogy csak jobb híján vannak velem, vagy hogy legyen kivel lefeküdni, az első szerelmem pedig megcsalt. Állítólag nem vagyok csúnya, se buta, átlagosnak mondanám magam. Az elvárásaim se túl nagyok, a külső nem igazán fontos nekem, inkább a személyiségre megyek, az legyen különleges. Azt látom magam körül, hogy mindenki szerelmes, megtalálta a magához illő párját, ilyenkor mindig olyan szomorú leszek. Mi lehet velem a baj?

20/L

2015. jan. 6. 22:58
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Mutass nekem kérlek képeT :D

Lehet te vagy álmaim nője, és akkor meghódítalak igérem és szerelmes leszek beléd :D

2015. jan. 6. 23:05
 12/19 anonim ***** válasza:

Én szívesen megismernélek, ha vevő vagy rá! ;-)

23F

2015. jan. 6. 23:06
 13/19 anonim ***** válasza:
Addig örülj, amíg a rondaságodra fogják, mert arról nem tehetsz. Ha meg nem az miatt, akkor valami rossz belső tulajdonságod, amiről viszont tehetsz. :D
2015. jan. 6. 23:08
 14/19 anonim ***** válasza:
ha nem lennél ronda mutattál volna képet :D minimum testről, arcot kitakarva
2015. jan. 6. 23:09
 15/19 A kérdező kommentje:
Képet csak akkor küldök, ha privátban leírod, hogy hol laksz, nehogy véletlen ismerősnek küldjek, még akkor se, ha nem sok esély van rá. :D
2015. jan. 6. 23:09
 16/19 A kérdező kommentje:
Pont ez az, inkább lennék ronda és szerethető, de így együtt kell élnem a tudattal, hogy a belsőm selejtes. :(
2015. jan. 6. 23:10
 17/19 anonim ***** válasza:

Az sem feltétlen jó, ha átlagos vagy. Így könnyen tarthatnak unalmasnak. Főleg, mivel a személyiségre mész, egy különleges személyiségű férfi még inkább valószínű, hogy elvárja egy nőtől, hogy ő is különleges legyen.

Egyébként küldhetsz képet, én szívesen véleményezem a külsődet. :)

L/21, Pest megye

2015. jan. 6. 23:32
 18/19 anonim válasza:

egyszer megtalálod az igazit soha ne add fel

sok szerencsét :D

2015. jan. 6. 23:42
 19/19 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy selejtes a belsod
2015. jan. 7. 00:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!