Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ti mit tennétek egy helyemben?...

Ti mit tennétek egy helyemben? 15L

Figyelt kérdés
Előre bocsánat ha regényt írnék.Van egy fiú az osztályomba aki tetszik. Már elég rég óta. Nincs köztünk semmi, de azért szemezgetünk és a barátnőmnek ezt elmondtam bár nemrég szakított a barátnőjével és ez még jóval azelőtt elkezdődött. Ennek ellenére elég reménytelen, hogy szeretne tőlem valamit. Szóval jól tudja a barátnőm mennyire oda vagyok érte még is akárhányszor lehetősége adódik vihog a viccein vagy a közelébe van, képeket csinál vele persze ő csinálja őket..engem ez eléggé zavar, mert végül is nem inkább az lenne a dolga egy barátnőnek, hogy felém terelgesse? Nem tudom, lehet én reagálom túl vagy betegesen féltékeny vagyok? Mit tegyek?

2015. jan. 5. 18:11
 1/10 anonim ***** válasza:
Enis szeretnek regenyt irni. Valami sci-fi felet.
2015. jan. 5. 18:12
 2/10 anonim ***** válasza:
Ez aztán a jó barátnő. Valószínűleg neki is tetszik a srác, ezért környékezi meg. Legyél résen!
2015. jan. 5. 18:13
 3/10 A kérdező kommentje:
Humoros :) De akik segíteni nem tudnak azok kíméljenek.
2015. jan. 5. 18:14
 4/10 anonim ***** válasza:
Tipikus lány barátság :D
2015. jan. 5. 18:16
 5/10 anonim ***** válasza:

az a véleményem, hogy a maradék 3-4 év alatt (mert gondolom 9.-es vagy) lesz még részed hasonló helyzetekben,úgyhogy sajnos jobb ha hozzászoksz..

továbbá bocs,ez nem ellened irányul,de nem rég szakított a barátnőjével? egy 15 éves (kis)fiú?!

nálunk 14-15 évesen az volt a nagy szerelem,hogy talán szünetben a "párok" ismétlem talán,megfogták egymás kezét és úgy sétáltak el a wc-ig...

ti meg , a mai fiatalság már 14-15 évesen itt sírtok ,hogy milyen szerelmesek vagytok,meg szexeltek már ilyen korban, azt fogalmatok sincs sem a szerelemről,sem a szexről,se semmiről... ilyenkor még a játszón kéne lógnotok meg max moziba menni,nem egy fiún vagy a farkán lógni, nekik meg a lányokon!

2015. jan. 5. 18:16
 6/10 anonim ***** válasza:

Ha nem szeretned,hogy a baratnode legyen a pasi,akkor igenis tedd meg az elso lepest. Akar irj ra v vmi. Tudasd vele,hogy tetszik neked.

#3tudom,nagyon humoros vagyok.

2015. jan. 5. 18:18
 7/10 anonim válasza:
Nem nagyon tudsz mit tenni. Max leülsz a barátnőddel ha egyszer ketten vagytok és megkérdezed, hogy akkor most mi is van. Egyébként egyet értek az előttem szólókkal, miszerint borzasztó kedves barátnőd lehet:)
2015. jan. 5. 18:22
 8/10 anonim ***** válasza:
Lefeküdnék azzal a fiúval aki ezt a kommentet írta.
2015. jan. 5. 18:23
 9/10 anonim válasza:
szerintem ha lehet kerüld el az ilyen eseteket.Mármint az egy osztályba jártok típust, mert utána elég gáz, ha úgy váltok el.Én még az egy sulit sem ajánlom.Bocsi, hogy nem illik ide, csak segítség.
2015. jan. 11. 15:15
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem leülni kell a barátnőddel, hanem hátulról a hajánál fogva földre rántani, a mellére térdelni, és bájos mosollyal megkérdezni, hogy mégis hogy gondolta ezt?
2015. jan. 11. 15:30

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!