Lányok, kiket tartotok igényes fiúnak?
Figyelt kérdés
2015. jan. 5. 11:26
2/4 anonim válasza:
Mondjuk aki le akasztja az ekét, amikor bálba megy?
3/4 anonim válasza:
engem metroszexuálisnak tartanak az ismerőseim, bár én inkább alapvető ápoltságnak tudom be, meg némi jó ízlésnek.
nagyon nem ezen múlik, hogy csajoknak be jössz e. tény! pedig gyakran hangoztatják.
4/4 Panna_ válasza:
akinek van véleménye, akinek van stílusa és nem szégyelli azt, még akkor is ha az éppen nem a trend. Ez a stílus lehet 90-es évek is, ha ő abban érzi jól magát és azt szereti. (inkább mint az a hülye cápa haj amit a hurkapálca srácok hordanak manapság)
Emellett ápoltság a minimum (na itt nem kicentizett hajra gondolok, de ahogy mondták, legalább egy tiszta köröm, fül, és az erős testszag ellen valami)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!