Husos, duci lanyok jelentkeznétek kommentben?
Figyelt kérdés
Nagyon vonzonak talalom a duci lanyokat egy kort kernek csupan es priviben jelentkezek hogy a kezdemenyezba helyen legyen :)2015. jan. 5. 00:01
1/8 anonim válasza:
Szia edes, en 17 eves vagyok, 85kg vagyok es 160 magas. Nagyon szexhianyom van. Arra gondoltam, ha mar igy irtad,hogy nagyon felizgulsz a husi csajsziktol, en szivesen elveszitem veled a szuzessegem. Sajnos masnak nem kellek, de szoktam maszturbalni, es kiehezett vagyok:((
2/8 anonim válasza:
Vigyázz mit írsz, nem mindenki érti a tréfát, lehet mindjárt egy levél áradat fogad :D
3/8 A kérdező kommentje:
:3 oh shit xD
2015. jan. 5. 00:14
4/8 anonim válasza:
Szia. Valahogy most teged el tudlak kepzelni, mint igazi pasi, sarmos,jokepu.
Kuldenel egy kepet magadrol? Eleg egy onarckep. 175 magas vagyok, 76kg, elhizottnak erzem magam:( Nincs onbizalmam:( Talalkozhatnank ha gondolod, ha szeretnel kuldok kepet:*
5/8 A kérdező kommentje:
Amugy a nadszalakra bukok :) fogyozz meg a hetven is sok nem a 85 pff
2015. jan. 5. 00:16
6/8 A kérdező kommentje:
Utolso te idealis vagy :3 kep ? Pusz
2015. jan. 5. 00:19
8/8 anonim válasza:
1. és 4. komment ugyanattól a szánalmas sráctól jött? xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!