Lányok! Titeket mennyire zavar ha egy srác kopasz?
Úgy értem nincs baj a hajammal minden féle stílust szeretek de valahogyan ezt szeretem a legjobban. Karakteres lesz tőle a fejem, és gond sincs vele. Mennyire jön be nektek vagy mennyire taszít a kopasz fej tető? Csupán kíváncsiságból illetve mennyire vagytok előítéletesek ezzel kapcsolatban?
Köszönöm a válaszokat :)
21/F
Nekem alapvetően tetszik, de van akinek nem áll jól. Szerintem dominanciát sugároz :)
20 N
Ha azt írják, hogy nem tetszik, akkor növeszteni fogod? :O
Csak így van értelme a kérdésnek.
Megmondom őszintén, én csak annyira vagyok előítéletes, hogy a kopasz férfiak általában nagyon irányító szelleműek és egy kicsit nehéz velük megbeszélni a dolgokat, jobb szeretik, ha a dolgok úgy történnek, ahogyan ők akarják.
Ez eddigi tapasztalat, de ettől függetlenül, ha egy kopasz szeretne engem megismerni nem tartózkodnék. Mert erre alapozni, amit mondtam úgy sem lehet. :)
5 vagyok
+ szóval a haj híve vagyok, nem tetszik a kopasz, de ezért nem tartózkodnék az ismerkedéstől.
Totál kopasz annyira, hogy megcsillan a fény a feje tetején, vagy azért van hagyva kb. 1 mm haj? (Csak mert néha az utóbbit is kopasznak titulálják.) Egyébként én sem vagyok előítéletes, találkoztam már kopasz sráccal, aki bejött. És még mindig jobb, ha egy férfin nincs haj, mint hogyha hosszú lenne a haja. Na, az tényleg taszító tud lenni. Szóval nálam a sorrend (a legelőnyösebbel kezdve): rövid hajú, kopasz, hosszú hajú.
L/21
És akkor mi van akik kopaszodnak?
(Még egészen nem tartok ott amúgy.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!