Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Még sosem volt barátom. Ez...

Még sosem volt barátom. Ez mennyi gáz?

Figyelt kérdés

Másfél hónap múlva betöltöm a 18-at, de még soha nem volt barátom. Még csak nem is csókolóztam...

Ez gáz? Ha felmerül ez a téma a barátnőim között mindig terelem a szót. Annyira kellemetlennek érzem.

Kinek mikor volt az első csók, első barát?

2015. jan. 4. 19:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
48%
Lány ne panaszkodjon csakha kva ronda, külömben csettintésre 500 privit összeszedsz bármelyik társkeresőn...
2015. jan. 4. 19:59
 12/17 anonim ***** válasza:
Még nekem se volt és én már betöltöttem. L
2015. jan. 4. 19:59
 13/17 anonim ***** válasza:

19 évesen lett az első komolyabb barátnőm. 20 éves voltam amikor szakítottunk, szex nem volt. Utána 22 voltam amikor lett a következő komoly, 23 évesen szakítottunk. Most 24 vagyok, vele feküdtem le először de csak azért mert úgy éreztem, ő az igazi. Azóta sokszor és eleinte nem árultam el neki, hogy ő volt az első mert már volt viszonylag sok fiúja előttem és féltem, hogy kevés lennék és tapasztalatlan hozzá képest és szégyelltem. Aztán amikor mondta, hogy jó voltam, örültem neki. Utána pár alkalommal később elárultam neki és nem akarta elhinni. Azóta is több dologban is azt mondta, hogy ilyen jól még soha senki nem csinálta neki és nagyon élvezi.

A titkom nagyjából annyi volt, hogy volt időm kiismerni magam, nagyon sokat beszélgettem lányokkal, szerencsére volt lehetőségem intim témákról is néhány lánnyal beszélgetni mindenféle tabu nélkül és így elég sokat tanultam meg "elméletben" aztán mire eljött a dolog, gyakorlatban is tudtam alkalmazni. Először picit futa volt, meg csaltam is előtte mert amikor tudtam, hogy mi fog következni, előtte kivertem, nehogy véletlenül gyorsan elmenjek, de minden a lehető legjobban és a terveim szerint alakult eddig, szóval nem bántam meg :)

Igazából egy dolgot bánok, hogy fiatalabb koromban nem próbáltam ki, de akkor sok mindent másképp láttam. Mondjuk ez nem olyan nagy veszteség. Na mindegy, nem vagy elkésve.

Ha valakinek van kedve beszélgetni ilyesmiről, írhat privit nyugodtan.

2015. jan. 4. 20:01
 14/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

És a feltételezéseket is hogy kva ronda vagyok. Nem gondolnám... ha tényleg olyan ronda lennék nem "csodálkoznék" / "várnám a csodát"

Egyébként nem hiszem hogy majdnem 18 évesen társkeresőn kéne ismerkednem.

2015. jan. 4. 20:04
 15/17 anonim ***** válasza:
Én 21/l vagyok, és még soha nem volt senkim. És?
2015. jan. 4. 20:34
 16/17 anonim ***** válasza:

32F sose volt barátnőm.

Ultramegahiper palagáz.

2015. jan. 4. 20:43
 17/17 anonim ***** válasza:
nekem 21 évesen lett először barátom és az első randin kaptam tőle az első csókot..akkor már nagyon vágytam rá, szóval jól esett :) [22L]
2015. jan. 4. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!