Fiúk! Ez nektek rosszul esett volna? Gonosz voltam?
Figyelt kérdés
Van egy fiú, akivel ismerkedek, randizgatok. Egyszer megkérdeztem, hogy hanyas a lába, és mondta, hogy 41-es. Csodálkoztam és picit nevettem, mondtam neki, hogy az enyém 42-42.5-ös. Aztán kapcsoltam, hogy lehet paraszt voltam... Szerintetek? Rosszul eshetett neki?2015. jan. 4. 15:24
11/23 anonim válasza:
adom neki az enyémből, neked 48as alig van cipő :D
13/23 A kérdező kommentje:
Ezt, hogy mekkora darab vagyok valószínűleg a magasságomra írtad, írtam fentebb, hogy 180 cm :)
Igen, tudom amúgy, hogy nekem van nem normálisan nagy lábam. De azért szerintem egy picit kicsi a 41-es a fiúknak, de lehet ezt csak azért gondolom mert a férfiaknak a családomban 45-49-es lábméreteik vannak...
2015. jan. 4. 15:34
14/23 anonim válasza:
Én tuti visszaszóltam volna, hogy akkor legalább kipróbálhatom a magassarkúdat :P F
15/23 anonim válasza:
Nem voltál gonosz, sőt most én is elmosolyodtam :D
16/23 A kérdező kommentje:
Akkor örülök! :D
2015. jan. 4. 15:43
18/23 anonim válasza:
41 valóban nem a legnagyobb, lehet, hogy amúgy is zavarja ez a srácot, és ezért ez a beszólás szarul esett neki. szóval ilyen helyzetekben, ami lehet, kényes téma a másiknak, jobb egy picit empatikusabbnak lenni, mert ha még nem is vallja be a másik, lehet, hogy megbántjuk :)
gonosznak nem mondanálak emiatt, inkább nem túl tapintatosnak :D
19/23 anonim válasza:
Csaj létedre ekkora lábad van? :D:D:D Jó lesz neked egy ladik is télen rá. :D
20/23 anonim válasza:
Hát aki ilyenen megsértődik, az meg is érdemli! :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!