Hol ismerkedjek? Többi lent
Társkeresőkön többnyire vagy nem vesznek komolyan, vagy csak arra mennek, vagy nem az eseteim. Baráti köröm nem olyan nagy. Az utcán nem szólítanak le, mert félősek a srácok (kinek nem inge. ). Discoban nem hinném hogy komoly kapcsolatot keresnének.
Továbbá mit tegyek, hogy ne csak arra kelljek?! Mért tartunk ott, hogy több férfi először ágyba vinne, aztán randizni?! Kérlek kíméljetek, hogy általánosítok..több ismerősöm is ilyen cipőben jár. Továbbá nem szokásom összefeküdni csak úgy emberekkel.. 22L
Én 24 éves férfi vagyok. Szintén jópár társkeresőre regisztráltam, és bárkivel próblok megismerkedni, azt tapasztalom, hogy legtöbben úgy gondolják a nők közül, hogy csak lefektetni, szeretném őket. Pedig én jobban szeretek fokozatosan haladni. Lehet, valóban vannak (és elhiszem hogy a többsége) olyan, ahogy leírod, de hidd el, vannak normális pasik is. :) Csak néha a normális lány és a normális pasi nem találkozik!
Amúgy nem tartom magam szégyenlősnek, de az utcán lehet én sem mernék leszólítani senkit! :)
Bárhol tudsz ismerkedni, akárhol a helyi kisboltban is vagy a postán vagy szórakozóhelyen vagy bárhol.
Nőként senki nem fog csúnya szemekkel nézni rád ha te kezdeményezel a pasik lazábbak ilyen téren. Nem fújják fel a dolgokat.
Azt meg, hogy ne csak szexre kelljél, azt ugysem tudod meg csak akkro ha már kicsit kiismerted.
Hát tudod rosszul hiszed. És nem jól gondolkodsz. A lány csak azt szereti ha egy fiú bátor és mer dolgokat.
És ha te már az első ilyen találkozáskor feladod akkor, hogy is akarod hogy legyen barátnőd? Szedd össze magad!
És légy férfi! Sosem szabad feladni. Mert ezt a lányok észre veszik és azt mondják majd hogy gyenge vagy és nyuszi. És így lenéznek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!