A barna szemű és barna hajú lányok tökéletesek. Ki ért velem egyet?
Senki nem tehet arról,hogy milyen színű a haja vagy a szeme. Ez nem választás kérdése.
Nem attól lesz valaki buta,inteligens mert szőke vagy barna haja van
Az első kijelentéseddel egyet értek. A többi meg ...hogy is mondjam, nézetfüggő.Am meg van, aki a falnak szalad egy szép, barnaszemű nőtől, de én speciel nem ;)
25/F
A mostani Maxim magazin címlapján Lana Del Rey szerepel, és ő mondja azt, hogy amióta barna lett a haja, az emberek azóta veszik őt komolyan mind nőként, mind művésznőként.
Ezt csak mint érdekességet írtam le, ilyen az emberek beidegződése. Ha belegondolunk, igaza van: a szőke hajú popsztárokat nem vesszük olyan komolyan (Britney, Ch. Aguilera, Shakira, Taylor Swift, Kesha), legyintve, hogy ezek csak "hülye p.csák", és érdekes megfigyelni, hogy a legtöbb, magát komolynak gondoló művésznő mind-mind barna (vagy fekete) hajú: Katie Melua, Shakira, Lily Allen, Amy Windehouse (rip), Katy Perry, Lana Del Rey stb.
Igen egyet értek én is ilyen vagyok..:d tökéletes az túlzás.
De shakira is szőkre festetten lett világhírű ;)
Én is festem a hajam de alapvetőleg barna.a szemem és a hajam is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!