Hölgyek, lányok, csajok, e rovat látogatói, melyik sport, sportág, szakág a kedvencetek?
1. Mit néztek meg a tévében?
2. Mit néztek/olvastok interneten?
3. Mi az, amit még a helyszínen is megnéztek?
4. Rajongtok-e betegesen valamelyik sportért, és ez miben nyilvánul meg?
5. Van-e az adott sporttal kapcsolatosan valamilyen vágyatok? (pl. külföldi olimpiát a helyszínen nézni, versenyautóban ülni, kezdőrúgást elvégezni, találkozni a kedvenc golfozóval, kézilabdással, atlétával stb.)
Igen, ez a név egy kicsit sokkolt azért. :D
De válaszolok:
1.: A focit imádom! Egyszerűen kislány korom óta. Ha tehetem, nézem. VB, EB, BL alap, a többi, mikor hogy.
2.: Itt is foci. NS- t rendszeresen olvasom.
3.: MegnézNÉK egy BL-meccset mondjuk a San Siro-ban vagy az Old Trafford-on. :)
5.: Persze, ezeket mind helyszínen megtekinteni. De Olimpia is jöhet vagy Forma-1. :)
Öt darab hozzászólás kellett az első értelmes hölgy megjelenéséig. Azt hiszem, ez az idei év rekordja eddig.
#5: Köszönöm a részletes válaszod. Tehát egy igazi sportrajongóval van itt dolgunk?
1. Lovassport és lósport
2. Szakirodalmat dolgozatokhoz, e-mailt és a GYIK-et
3. Lovassport, lósport, keleti eredetű küzdősportok
4. Lovas... :) Elmegyek, ha a közelben van, vagy kedvezményes
5. Indulni ügyességi- és akadályversenyen, illetve kipróbálni a lovas polo-t
Igen, abszolút! :)
De miért kérdezted?
1. talajtorna, műkorcsolya,motor,
2. nem nagyon nézem
3.motor
4.betegesnek nem mondanám,de motorozás, motorozok ha van lehetőségem
5.csak egy saját vas
Kedvenc sportom:
Na de hogy komolyabban is válaszoljak... :D Régebben szerettem a (női) kézilabdát, nézni és csinálni is, jártam edzésre egy darabig + egy barátnőmmel kijártunk a Vasas meccseire is, mert ők voltak közel, meg én néha 1-1 másik csapat meccseire is elmentem és követtem a bajnokság állását is.
De ennek már pár éve, mostanában egyáltalán nem érdekelnek a sportok ilyen szinten, hogy TV-ben / helyszínen nézzem vagy utánuk olvasgassak a neten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!