Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miert nezik ki a lanyok es...

Miert nezik ki a lanyok es fiuk egyarant azt aki normalis es ertekes nem egyejszakasember es nem a penzre megy?

Figyelt kérdés
2015. jan. 3. 23:25
 1/8 anonim ***** válasza:
Valakit ki kell szemelni.
2015. jan. 3. 23:25
 2/8 anonim ***** válasza:
Mert nem átlagos és ettől a legtöbb ember azt hiszi hogy baj van vele
2015. jan. 3. 23:26
 3/8 anonim ***** válasza:
Nehezebb megkaparintani az értékrendszere miatt ;)
2015. jan. 3. 23:26
 4/8 anonim ***** válasza:

Attól, hgogy ismeri az igényeit és nem fél élni vele (egyéjszakás szex) attól még nem lesz nem értékes és nem normális.

Ami azt illeti, akkor egész az ember ha tisztában van az igényeivel és nem mások mondják meg neki hogyan éljen.

Szóval aki nem egyéjszakázik az még nem lesz automatikusan sem értékes, sem normálisabb :)

2015. jan. 3. 23:27
 5/8 A kérdező kommentje:
es az ilyen ertekrendu noket milyen modszerekkel lehet megkaparintani mert nagyon ertekes es kulonleges !? :D
2015. jan. 3. 23:31
 6/8 A kérdező kommentje:
egyejszaka alatt ugy ertettem hogy neha elkalandozik de nem az akit konnyen vinni lehet
2015. jan. 3. 23:39
 7/8 anonim ***** válasza:
Pont ezért,mert nem olyan buta mint ők.Tudom milyen,mert engem is mindig kinéznek,de már nem érdekel,én annál sokkal komolyabb dolgokkal foglalkozom,mint ők...
2015. jan. 3. 23:55
 8/8 anonim ***** válasza:
szerintem eltúlzod, senki nem nézi le az ilyeneket..
2015. jan. 4. 00:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!