Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Voltatok már hasonló helyztetben?

Voltatok már hasonló helyztetben?

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok és salsázni járok. Van egy 30 körüli salsatanárom akinek felesége van, de én beleestem mint egy 14 éves kislány.. nagyon rég éreztem ilyet és teljesen megőrülök, ha a közelemben van, mert iszonyatosan férfias és szexi. Sokszor járok salsa partykra és a múltkorin ott volt ő is, úgyhogy gondoltam beszélgetek vele, ami jó ötlet volt, mert jól szórakoztunk és persze táncoltunk..azóta is rajta gondolkodom és nem megy ki a fejembőL. Soha nem kezdenék vele, mivel felesége van, szóval vannak elveim.. Viszont nem tudok mit kezdeni magammal és a helyzettel pedig magabiztos típus vagyok :D Ti mit gondoltok?

2015. jan. 3. 22:33
 1/3 anonim ***** válasza:
nem.
2015. jan. 3. 22:33
 2/3 anonim válasza:
Mem volt hasonlo dolgom de szerintem tegyel le a csavorol ha felesege van :D
2015. jan. 3. 22:36
 3/3 A kérdező kommentje:
tudom, tudom, nem fog köztünk semmi történni MIVEL NEM KEZDEK ASSZONYOZOTT FÉRJJEL, csak hogy hogy kéne kezelni a helyzetet? barátkozzak ettől még vele csak tereljem el a gondolataim, vagy inkább kerüljem el?
2015. jan. 3. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!