Tinderen még mindig ugyanaz a helyzet? Tehát, hogy a nők és a felső 20%-ba tartozó pasik profitálnak csak az appal, a többi ember (pasi) számára, csak időpocsékolás?
Azért kérdezem ezt, mert pár hónapja lejöttem Tinderről, mert fél év alatt SEMMI sem jött össze. Mivel eleve be sem jelöltek, csak a csúnya nők. Nekem meg abból már elegem van.
Szal, aki nem magas/jóképű/sportos annak van valami módszer, hogy túl nagy erölködések nélkül is lehessen vállalható csaja? Ugy értem, hogy pl ne kelljen kondiba rohadnom éveket, rengeteg időt/pénzt/energiát de legföképpen fájdalmat és küszködést beleölve a dologba, hanem csak egyszerüen "vadászmező váltással" megoldódna a dolog.
A Tinderen legalább 90%-ban hazalátogató külföldi magyarok (sokszor egzotikus helyen készült fotókkal) vannak, meg kamu művészképesek. Mégis mit vártál? Nekik csak a top ami megfelel. Én is sokat nyomkodom, de igazából még egy normális ismerkedés se jött még össze...
36f
Jo cuccaim vannak.
Draga fodrasznal is vtam mar de o se remekelt a hajambol.
19/L vagyok.
nekem nem kell hogy magas legyen a pasi, csak legyen nálam magasabb. én pici vagyok (163 cm) és jobban örülök egy 170 cm-es fiúnak mint egy 185-nek.
a sportosság sem lényeg nálam, szeretem, ha van a fiúnak egy kis pocakja. ne legyen dagadt és legyen erős, ennyi a lényeg.:)
csak azért írtam, hogy ne általánosíts.
amúgy igen, a Tinder ilyen. én is csak a legjobb pasikat jelölöm be rajta. próbálj meg az életben csajozni, ott akár barátként is megismerhet egy csaj, ha nem jössz be neki, aztán átalakulhat nála szerelemmé. (tapasztalat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!