Ismeri valaki a 6tin nevű alkalmazást?
Figyelt kérdés
Aki ismeri: tudnátok róla írni pár dolgot, tapasztalatokat?2015. jan. 3. 16:02
11/21 anonim válasza:
A GPS jel is lehet hibás, először állítsd 5 km-re úgy dobálj el mindenkit, aztán állítsd 1 km-re és úgy számláld az újakat!
12/21 anonim válasza:
Nekem van vagy 20 matchem de igazából annyira nem érdekel unalom űzésre jó.
13/21 anonim válasza:
És hol látod azokat a matcheket?
14/21 anonim válasza:
15/21 anonim válasza:
Igen. Egyszer jeleztek, hogy van egy, de sehol nem találom.
16/21 A kérdező kommentje:
Tegnap este nekem is lett egy match :O
Köszöntem éjjel a csajnak, de azóta is baxik válaszolni :|
2015. jan. 4. 21:07
17/21 anonim válasza:
Pedig válaszolnak, legalábbis akikre ráírtam eddig mind válaszolt.
18/21 anonim válasza:
én nő vagyok :D
régen sok match-em volt, mert mindenkit belájkoltam, aki egy kicsit is helyes volt. ma már csak azokat akiktől tényleg olvadozom :D így persze kevesebb a match...
3 sráccal találkoztam. az egyik nem volt szimpi, a másikkal majdnem lett valami, csak mégsem, a harmadik meg szintén nem volt szimpi :)
19/21 anonim válasza:
Ma is lett egy kapcsolatotom, írtam neki, azóta nem látom a kapcsolatot és az üzenetet sem...
:-(
20/21 anonim válasza:
Sziasztok en is leszedtem ezt az alkalmazást es azt szeretnem megkerdezni ti hogy tudtok üzenetet írni illetve kezdeményezni lányoknak?? Nekem nincs ilyen lehetőség, pedig olyan jo csajokat ad be. De minden hogy szivet myomok vagy x et elveszi a csajt es adja a következőt, üzenetet írni egyiknek se lehet, nagyon trehány alkalmazás ez mondjuk a windows phontol en mar nem is varok semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!