Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek kerül engem?

Szerintetek kerül engem?

Figyelt kérdés
Van egy lány aki nagyon tetszik, de akárhányszor találkozni akarok vele először azt mondja hogy oké, aztán aznap mikor találkoznánk, vagy előtte mindig azt mondja hogy bocsi nem érek rá.... pedig szerintem kedvel engem
2015. jan. 3. 09:25
 1/7 anonim ***** válasza:
Hmmm...latom nem vagyok egyedul..
2015. jan. 3. 09:27
 2/7 anonim ***** válasza:
hányszor volt ilyen ?
2015. jan. 3. 09:28
 3/7 anonim ***** válasza:

Enis voltam hasonlo helyzetben.:/

Lehet, hogy megsem kedvel..vagy nem akar meg kapcsolatot, nem akarja elsietni a dolgot, es ezert "kerul"

2015. jan. 3. 09:29
 4/7 A kérdező kommentje:
Hát ez a 3.
2015. jan. 3. 09:30
 5/7 A kérdező kommentje:
És az miért van hogy ugye egyszer megkérdezte hogy ki tetszik nekem és én elmondtam őszintén. Aztán rá egy hét múlva megkérdezte és megint elmondtam. Utána megkérdeztem hogy már el is felejtetted? Azt monfta hogy nem. Ez most jót jelent?
2015. jan. 3. 09:34
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem hinném, hogy jót jelentene.
2015. jan. 3. 09:38
 7/7 anonim ***** válasza:

Mi?Mivan velem?:)

Feltetelezem, hogy a lany olyan 14-15korul lehet.

Beszelj vele. Amikor ujra megkerdezne, teis kerdezd vissza, h "es neked ki tetszik?":)

2015. jan. 3. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!