Jófej fiúk, van kedvetek ismerkedni?
Figyelt kérdés
20L, művészlélek, szereti a tudományt meg úgy.. egy csomó mindent. Keresztény világnézet, de nem merev életszemlélet.
Kedves fiúkkal beszélgetnék:)
2015. jan. 2. 23:51
12/32 anonim válasza:
Énmár írtam de ugylátom hiába... Ennyit erről, mint a többiről is...
13/32 anonim válasza:
Itt nincsenek jófej fiúk, csak hisztisek.
15/32 anonim válasza:
Írj nekem, a fiúkat hagyjad.
20L
16/32 anonim válasza:
Egy próbát tehetsz velem.
De előre szólok, időm nagy részében Sopronban vagyok mert tanulok, nyílt gondolkodás az megvan, talán a humor is, de egyesek szerint elvont vagyok.
23F
17/32 anonim válasza:
Jaj könnyen beszél az akinek csettintésre van 200 üzenete és akkor mi vagyunk a hisztisek :D, úgy bírnám egyszer ők lennének a mi helyünkbe, a hajukat is kitépnék...
18/32 anonim válasza:
#17 Ők legalább nem olyan ki_aszott unalmasak mint pl. te.
19/32 anonim válasza:
FOGADD a szívedbe JÉZUST! Vagy égni fogsz! Ne feledd a maszturbáció a 8. főbűn
20/32 anonim válasza:
Kamu, nemfog válaszolni, fogadok pont a legszemetebbekkel fog a végén beszélgetni majd jön a rinya hogy szemét fiuk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!