Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek ha egy lánnyal...

Szerintetek ha egy lánnyal össze ismerkedtem szilveszterkor nekem kéne másodjára is rá írni?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy lánnyal,jót beszélgettünk stb..de nem volt semmi köztünk csak annyi hogy mikor oda ült mellém simogattam a combját később már belülről is meg fogdostam a seggét,tegyük hozzá hogy már mindkettőnkben volt pia,mondjuk benne nem annyira,de bennem igen.Tegnap rá is írtam majd egy jót elbeszélgettünk.Szerintetek rá írjak megint én vagy várjam hogy írjon ő hogy egyáltalán érdeklem-e,mert ha be se jövők neki akkor felesleges írogatnom,bár szerintem bejövők neki.
2015. jan. 2. 18:08
 1/4 anonim ***** válasza:
Akkor hívd el valahová.
2015. jan. 2. 18:11
 2/4 anonim ***** válasza:

inkább keresd fel, és folytasd ahol abbamaradt.

Irkálhatsz még eleget bárkivel!

2015. jan. 2. 18:12
 3/4 anonim ***** válasza:
Te már irtál. Most ö következik 10X, aztán jössz megint te 1X. Nehogy már ne ö fusson utánad!
2015. jan. 2. 18:32
 4/4 anonim válasza:
Igen.:)
2015. jan. 2. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!