Miért van az hogy csak csúnya lányok járnak ide?
Akárhány csajra ráírok vagy rám írnak küldik a képeket és annyira csúnyák hogy kegyetlen. Nem akarok megbántani ezzel senkit sem de komolyan ilyen 1,5/10 meg 2.75/10 esek az egyének...valami kegyetlen. Én kb 5-6/10-esnek tartom magam azért mert nem vagyok beképzelt és tudom hogy én sem vagyok tökéletes. Egy normálisan kinéző lány lehet hogy 7-8at is adna a külsőmre enyhén sportos jó fizimiskájú "sármos" vagyok ezt szokták mondani..de mégsem találok egy jólkinéző hölgyet sem... nem értem SZÉPEK gyertek elő pliz...
21/F
Igazad van! a java azért itt ismerkedik mert ronda kimenni az utcára
17/F
Amúgy kérdésben a válasz. Azért, mert itt nem számít az arc, mert név és arc nélkül írhatsz. Mindez oké lenne, hisz nem várható el a modellalkat mindenkitől, de a poén az, hogy mindamellett milyen rusnyák még a pofájuk is nagy és vérig vannak sértve, ha valaki szóvá meri nekik tenni, hogy több tokájuk van, mint nekem lábujjam.
és miért csak beképzelt pasik járnak ide?
sok kérdést olvasok és észrevettem, hogy a pasik vannak elszállva maguktól, hogy milyen helyesek, sármosak, vonzóak
képek alapján nagyon nem
én láttam már itt szép lányt, ha te nem, akkor csak sajnálni tudlak
Ha olyan jól néznél ki, akkor nem itt kellene ismerkedned, hanem a való életből már rég összejött volna olyan nő, hogy hú. A magam példájából kiindulva: jól nézek ki, és van is párom, nem kellett online képekért kuncsorogva megpróbálni valaki olyat találn, aki nekem tetszik.
És attól még, hogy neked valaki nem tetszik, nem jelenti azt, hogy ténylegesen csúnya. Ez a pontozási rendszer meg rémesen gyerekes, értem én, hogy valami egzakt mérőt szeretnétek kitalálni a külső véleményezésére, de könyörgöm, attól még, hogy 10es skála, nem lesz túlságosan megbízható az eredmény... Hiába próbálsz nagyon pontos lenni a számadataiddal.
22/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!