Van olyan leszbikus/biszex 16-18 éves lány aki Debreceni és ismerkedne?
Figyelt kérdés
Vékony,csinos,(fulltagitos lanyok elonyben).Tudom milyen nehéz ismerkedni ha "más" vagy mint a tobbiek,ezért írok, ha esetleg lenne ilyen lany akit keresek az írjon privatba.:)2015. jan. 1. 22:48
1/4 anonim válasza:
Szia!:) Hát elég messze lakunk egymástól, úgyhogy találkozásra nem fog valószínűleg sor kerülni. De azt megkérdezhetem, hogy te honnan tudod biztosra, hogy a lányokhoz vonzódsz? (Én ezen őrlődök.)
2/4 A kérdező kommentje:
Hat igazabol..mindig is ereztem,ha jott egy csaj az utcan mindig utana neztem,hogy milyen jo segge van..fiu haverjaim csajokrol dumaltak h uh ez milyen jol nez ki stb..es eszre se vettem de en is mondtam a velemenyem,h jaa jo segge van meg ilyenek..ez mar fura volt nekem..aztan voltak baratnoim..akikhez kezdtek szorosabb erzelmek fuzni,raadasul jobban szeretek a fiuk tarsasagaban lenni ..ah sok jele van ennek...aztan rajottem h biszex vagyok..amit nem szegyellek..vannak kozelebbi barataim akik tudjak is ezt es mellettem allnak..:)
2015. jan. 4. 20:09
3/4 anonim válasza:
tagitom nincs, de ha gondolod irj.17
4/4 anonim válasza:
Ha gondolod irj igaz fultagitom nincs.
15/l/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!