Lányok! Miért van ez? (Többi lenn! )
Figyelt kérdés
15, lassan 16 éves vagyok, helyes (visszajelzések alapján.), romantikus alkat, járok konditerembe 5 hónapja, már eléggé formás vagyok, viszont nem találok lányt a koromhoz megfelelően. A baj,hogy inkább a 16-17-18 évesek vonzanak, ők meg is látják bennem azt,amit a 14-15 évesek nem! Tudnak éretten gondolkodni, de mivel fiatal vagyok nekik, nem akarnak tőlem semmit,csak barátságot, és nekem az is elég, mert elég rendesek, de.. Ti 16-18 éves lányok, járnátok fiatalabb sráccal, mint pl: én? Vagy,aki tényleg normális választ szeretne adni, annak le is írnám privibe a tulajdonságaimat, összeszede, és hogy ő ezek alapján mit mondana.2015. jan. 1. 22:40
1/3 anonim válasza:
Annyira senkit nem fog érdekelni a problémád, hogy priviben foglalkozzanak veled. Egyébként a lányok nagy része ebben a korban nem akar náluk fiatalabb pasival járni.
2/3 anonim válasza:
tornázz tovább, majd 2-3év múlva 18-19évesen a te korosztályod is arra a szintre komolyodik, addig meg érd be barátsággal
3/3 anonim válasza:
Nem tudom, én eddig csak 2-3 évvel idősebb fiúval jártam, mert a fiatabbak komolytalanok.. Volt már rá példa, hogy ismerősöm 10 évvel idősebb pasival akart összehozni.. Bizonyára te is kedves lehetsz meg minden, de a lányok általában (legalábbis magamból kiindulva) jobban szeretne egy komoly kapcsolatot, mint.. Én pl saját korosztályomat nem is figyelem. Valószínű, varnod kell, mig a te korosztályodfl is meglátja benned azt a bizonyos valamit.
15(márciusban 16)/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!