Ti érezzétek már ilyet? Mit tennétek a helyemben?
21N vagyok, és az a problémám, hogy "meguntam" az embereket az életemben. Lehet hogy ez csúnyán hangzik, de egyszerűen ezt érzem. Alapvetően kevés barátom /barátnőm van, de ha Velük vagyok nem érzem jól magam, pedig nagyon szeretem őket. Szinte mindegy hogy milyen programot csinálunk, beszélgetünk, iszogatunk, sétálunk, filmet nézünk, vásárolunk, nem számít milyen körülmények között vagyunk, folyamatosan úgy érzem szabadulni akarok, mert unom. Ugyan ez igaz például a testvéreimre is, pedig nyilván szeretem őket is, és Velük ritkábban is találkozom.
Új emberekre vágyom, amit részben meg is kapok a munkám álltál, de csak nagyon minimálisan mivel a "vendégeimmel" nem szövődik túl mélyre az ismeretség. Másrészt viszont sokat dolgozom, így nem tudom mikor és hogyan ismerkedhetnék új emberekkel?
Mit javasoltok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!