Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Vannak itt kedvesebb nőstények...

Vannak itt kedvesebb nőstények, akikkel lehetne ismerkedni?

Figyelt kérdés

2014. dec. 31. 16:27
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Kedves lányokkal akarsz ismerkedni, de te meg egy ősember lehetsz.
2014. dec. 31. 16:39
 12/20 A kérdező kommentje:
2., 6., 7., 8., 10. Ez az állatok számára elég degradáló, legtöbben sokkal különbek az embereknél.
2014. dec. 31. 16:42
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Ritka állatfaj, mint a fehér holló :D
2014. dec. 31. 16:45
 14/20 anonim ***** válasza:
Talán vissza kellene térni újra oda, hogy mindkét nem tiszteli a másikat..
2014. dec. 31. 16:46
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Biztosan vannak itt kedvesebb NŐK mint én, de ma nincs szerencséd te S...fej!

:D

2014. dec. 31. 16:55
 16/20 anonim ***** válasza:
Vannak. Akad itt azért néhány értelmes, érett gondolkodású hölgy. Ugyan kapcsolatban vannak, de nagyon jól el lehet velük trécselni. Kellemeset csalódtam néhányukban.
2014. dec. 31. 17:10
 17/20 A kérdező kommentje:
Már nem azért de az állatok ezerszer különbek az embereknél... nem teszik tönkre a világot, nem szennyezik el a Földet, nem teszik lakhatatlanná, nem zsigerelik ki egymást halomra és még sorolhatnánk... nincs bennük annyi beteg agyszülemény, mint az emberben. -csak azért mert nincs ájfonjuk, meg nem az fb-n lógnak, hanem mennek az ösztöneik után nem kéne degradálni őket. Az állatok sokkal különbek sokszor, mint az emberek... és bármennyire is fáj, nem szabad elfelejteni, hogy az emberek nem csupán a mesterséges művi környezet részei hanem a természetinek is... szóval végső soron simán mondhatom, hogy nőstény. Nem tudom mit egóztok... pont ez a baj az emberekkel a legtöbb esetben...
2014. dec. 31. 17:13
 18/20 anonim ***** válasza:

"Már nem azért de az állatok ezerszer különbek az embereknél..."

Egy szociopata szemében biztosan.

2014. dec. 31. 17:17
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tök jól lett feltéve a kérdés :D Mert legtöbb nőre én is csak ezt használnám,tisztelet a kivételnek ami elég kevés.
2014. dec. 31. 18:07
 20/20 anonim ***** válasza:

Miért pont ezek a kulcsszavak?

A 17-es kommenteddel egyetértek.

2015. jan. 1. 02:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!