Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok szerintetek ha küzdünk...

Lányok szerintetek ha küzdünk értetek tényleg lehetséges megkapni titeket?

Figyelt kérdés
Kifejteném ugy értem hogy nem csuyna srác de nem jönbe de ha kitartóan udvarol bokol szépeket mond neketek igy beletudto kszeretni egysrácba azt hallotam hoyg az iylan fajta kitartó udvarlás nagyon hatásos!

2014. dec. 30. 19:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
33%
Ha van elég pénzed akkor még bármi lehet.
2014. dec. 30. 19:01
 2/12 anonim ***** válasza:
telo?
2014. dec. 30. 19:01
 3/12 anonim ***** válasza:

van hogy bejön, de van hogy csak idegesítővé válik, hogy miért nem bírja felfogni a nemleges választ és békén hagyni

ne nyomulj, az nem fog bejönni

normális keretek között lehet sikeres

2014. dec. 30. 19:02
 4/12 anonim ***** válasza:
77%

Meg a nagy lószart! A nem az Nem. Ha egyszer igen határozottan valaki képébe mondom, az ne zaklasson.

És különben is, mik vagyunk? Valami ajándékok, jutalmak, trófeák, amiket megkaphatsz? Nem jár nektek semmi. Nem megszerezni kell mindet. Mi nem egy "fárasztó munka" gyümölcsi vagyunk.

5/12 Linó03 ***** válasza:
Nekem volt olyan, hogy elsőre nem tetszett, de aztán megszerettem. Ha még ezt udvarlással tetézi, akkor talán még gyorsabb a folyamat. De nem vezet biztos sikerhez, mert lehet, hogy nem fog megváltozni.
 6/12 anonim ***** válasza:
Sajnos ez a valóság, nem egy mese, itt nem így működnek a dolgok :(
2014. dec. 30. 19:05
 7/12 anonim ***** válasza:
Nem, ha valaki nem érdekel akkor nem érdekel, a nyomulás meg idegesítő.
2014. dec. 30. 19:07
 8/12 anonim válasza:
Én csak a magam nevében beszélek, de nálam ezzel nem aratna sikert senki. Ha valaki vonz, szimpatikus, kedvelem, szeretném megismerni, akkor nem kell tepernie ahhoz, hogy randizzak vele, a többi meg kialakul. Viszont ha ezek a dolgok nincsenek meg, akkor tőlem a csillagokat is lehozhatja az égről, akkor sem tudok rá másként nézni.
2014. dec. 30. 19:11
 9/12 anonim válasza:

18/l vagyok, é igen. Ki nem állhatom az olyanokat akik csak fb.on tudnak irni, párszor és ha a 3. beszélgetés után nem akarsz neki rögtön "letérdelni" akkor egy senki vagy.... -.-

EMBEREK! Hol marad az "udvarlás"? És a küzdelem??? -.-

2014. dec. 30. 19:45
 10/12 anonim ***** válasza:

A küzdés két variációja:

-Ha fullos f@.szi vagy és bejössz a csajnak.akkor a kisujjadat se kell mozdítanod.

-Ha nem jössz be neki akkor bárhogy próbálkozhatsz nem lesz semmi.egy idő után nyomulásnak fogja venni és elküld a halál f@.szára.

2014. dec. 30. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!