Lányok, valaki ismerkedne? 31/F
31 évesen mit akarsz a "lányoktól"?
Nem gondolod, hogy inkább "nőkkel" kéne ismerkedned?
Akkor nők. :D
Bár fiatalos a felfogásom. Nem is nagyon tudok a 30 éveseknél sokat elérni.
Szerintem a 23-28 körüliek még lányok.
Eddig mindig nálam fiatalabb csajom volt.
Talán azért mert nem látszom 30-nak, ne is élek úgy.
Most lett vége egy 4 éves kapcsolatomnak (a lány 24 volt), és gondoltam ismerkednék.
Baj?
Próbálj ki akkor társkeresőt vagy valami.
itt névtelenül képnélkül kitudja miféle embert szedsz fel??
vagy neked elég ha csak eltudtok beszélgetni és a többi nem fontos?
én azért jobb szeretném látni elöbb, hogy kivel ismerkedek, nehogy az legyen, hogy oké oké eldumázgatunk, de basszus miféle igénytelen külsejű nő ez...
avagy fordítva, hogy ő tart engem egy darab sz...nak
Nekem most elég lenne a dumálás is. :)
Mondjuk én is arra gondoltam, hogy utána facebook-on folytatnánk. Egy adatlapból sok minden kiderül.
mellékesen azok a csajok akik idősebb palival akarnak lenni azok el is várják, hogy ahhoz méltóan "felnöttesek legyenek" ahogy a kis tyúkok szokták mondogatni, mármint "komolyabbak, érettek"
de egy fiatal huszonéves minek lógna egy 30-s palival ha ugyan olyan, mint egy vele egykorú pali.
kivétel persze ha elvarázsolod az egyéniséggedel.
Mondjuk nem tudom minek mondom ezt, ha a csaj debil és az idősebbekre bukik, neked meg jó, akkor végülis tök nyóc
de ja, kell azért az az adatlap :D
nehogy vmi mcdonalds szökevényt szedj fel :DD
Az igazat megvallva, soha nem én kezdeményeztem. Azaz mindig a csaj talált meg. :D
Talán egy kivétel van, az pont velem egyidős volt, nem is tartott sokáig.
Amikor megtudták hogy mennyi vagyok, volt egy kis nézés, de egyiket sem zavarta.
jó neked
én meg tonna számra keresem a csajokat és le se tojnak.
24 vagyok, megborotválkozva meg szeretik elkérni a személyim boltokba :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!