Lányok! Nektek bejön ha egy férfi küzdő sport űz vagy inkább taszít? Muay thai/boran.
Figyelt kérdés
Box,muay,thai,sérülés,verseny,férfi,nő,lányok,fiúk2014. dec. 29. 14:01
11/17 anonim válasza:
Marmint a sportban . Ringbe vagyok csak arra megyek hogy en nyerjek . Akkor nincs haversag semmi jo pofizas . A maganeletben nyugodt vagyok
13/17 anonim válasza:
Sokkal jobban, mintha gyúrna, mert szerintem az, hogy fel tud emelni egy 10 kg-os súlyt nem egyenlő azzal, hogy meg tudja védeni magát stb.
14/17 A kérdező kommentje:
13.-Kösz!Egy véleményen vagyunk.
2014. dec. 31. 11:20
15/17 anonim válasza:
Mert egy testépítő nem tudja megvédeni magát, nyilván, tök egyértelmű.
Leginkább a kinézete miatt nem is kötekednek vele azok, akik kötekedni szoktak. Cigányokról beszélek, mielőtt még beindulnak az ultaliberalisták.
16/17 A kérdező kommentje:
Nem igazán értem az összefüggést.Két különböző sport.Attól,hogy izmos valaki nem lesz technikás.
2014. dec. 31. 17:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!