Ki szeretne ismerkedni 19 éves lánnyal?
Figyelt kérdés
Szőke hajú kék szemű. Vékony testalkatom van..2014. dec. 29. 01:42
11/17 anonim válasza:
Ha tényleg ilyen vagy, akkor írj.
16/17 anonim válasza:
Láttam már olyan szőke hajú kék szemű, vékony testalkatú lányt, aki annyira borzasztóan nézett ki, hogy inkább d*gtam volna egy 40 éves cigányasszonyt.
Szóval vigyázzatok ez semmit nem jelent.
17/17 anonim válasza:
Igaza van az előttem szólónak, ez nagyon kevés infó. Gyakorlatilag mindössze annyit tudunk, hogy szőke vagy, és kék a szemed. (Meg hogy szerinted vékony vagy.) De ez minden.
Ettől lehetsz akár egy nagymellű, formás bombázó, akinek láttán kapásból kétórás erekciója lesz az embernek, de lehetsz egy nyurga, idomtalan, aránytalan, gólemfejú, csáléfogú, zsíros hajú rusnyaság is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!