Miért akarnak álom pasit még az átlagos csajok is?
Száz szónak is egy a vége.
A csajok többre tartják magukat,mint a fiuk...büszkébbek.
nem.
teljesen ugyanugy viselkednek, mint az elkényesztetett gyerekek.
Semmiért nem vállalnak felelősséget, követelőznek, földhöz vágják magukat, ha valamiből nem a legjobbat kapják.
Ugyanakkor meg képesek a drága játékot is a sarokba dobni és inkább öblitősflakonnal játszani.
Mit értesz álompasi alatt?
Mivel mindenkinek más az ízlése ezáltalán mindenkinek mást jelent az álompasi. Nézz szét egy kicsit és meglátod,hogy (nem létezik olyan,képességi szint. Mert mindent lehet,csak akarni kell és,ha akarod bármi teljesülhet! ) a legtöbb esetlegesen álompasi elég csúnyácska lánnyal jár vagy éppúgy egy nagyon szép lánynak elég csúnyácska a barátja és,hogy miért? Mert ők akarták és megszerezték. :)
mert megtehetik
a férfi egy pótolható eszköz a társadalomban, vagy fogadd el, vagy tegyél ellene.
Primitív ez a külsőségeken alapuló kasztrendszer, amit így felépítetek a fejetekben. Az meg főleg, hogy ezt ráhúzzátok olyan emberekre, akik nem feltétlen gondolkodnak így.
Mindenki "álom párt" szeretne, és mindenkinek felkelti a figyelmét egy arányos, adott nemi jellegeket hangsúlyozottan magán viselő küllem. Azt pedig bízzátok eme illetőre, hogy ahhoz az "átlagos" valakihez tud-e annyira vonzódni, hogy legyen köztük valami.
Nincs olyan, hogy átlag, és nincs olyan, hogy álom.
Mindenki, minden ember egyedi, és mindenki eldöntheti, hogy tetszik-e neki az adott lány vagy fiú, akar-e tőle kapcsolatot, vagy hagyja a bús 3,14csába.
Gondolom téged sokan elutasítottak, és ne haragudj, de én is azt tenném, mivel nekem már kizáró ok, ha valaki kategorizálja, szintekbe osztja be az embereket. Nem, ilyet nem lehet csinálni.
Ask.fm-en szokták ezt csinálni a kisebbek, hogy "Pontozz lécciii :$ 10/"
Ez kérlek szépen orbitális baromság, az embereket nem lehet egy ilyen skálán behatárolni. Egy ember sokkal több annál - a külső, amiből nincs még egy olyan a földön, a különleges lélek, aminek szintén egyedi története van nem arra való, hogy te szintekre sorold!
Na meg ha egy srácon látszik, hogy ő ilyen...6/10-nek gondolja magát ezen a "csodásmesés"skálán, és ezért próbálkozik egy olyan lánynál, akit ő sem tart szépnek, csak úgy gondolja, hogy "jobb pasit úgyse kaphat, majd BEÉRI velem", rossz úton jár. Én a lány helyében biztos azt gondolnám, hogy "remek, egy önbizalomhiányos srác, akiben semmi határozottság nincs, nem biztos magában...és ami a legrosszabb, engem a saját szintjére valónak talál..." Instant elutasítás. Igen is olyan barát kell, aki nem átlaglánynak hív(aki a megalkuvás miatt van vele), hanem a legszebbnek, még akkor is, ha tudom, hogy nem vagyok szép. Ugyanis ha szeretünk valakit, akkor számunkra nála nincs gyönyörűbb - ha pedig nem szeretjük, és így simán megmondjuk, hogy ő egy átlagos kinézetű ember, akkor minek az a kapcsolat? Időhúzás, ami nem adja meg a boldogságot, amit egy kapcsolatnak meg kellene adnia.
Vagy kedves kérdező, te úgy levitted a mércét, hogy olyan lánnyal is járnál, akit nem tartasz vonzónak? Akkor csak gratulálni tudok~
19/L
Azért nem teljesen baromság a szép,csunya,átlagos kifejezés.
Pl,az audi rs szépnek mondható,nem tetszhet mindenkinek,de ugy átlagban nézve a visszajelzést,igenis szép.
Az ember is ugyanez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!