30-40 körüli nőkkel ismerkednék, ötletek hol lehetne, esetleg itt valaki?
Ehhez a korosztályhoz vonzódom legjobban egyszerűen, de sajnos még nem volt hozzá szerencsém. Pedig sokkal vonzóbbak ezek a nők, akik már nem hisztis kislányok, tudják mit akarnak, megvan a saját ízlésük, stílusuk..:)
22F
persze kiváló szöveg ez a "nem akarok gyereket"....de kicsit legyél realistább. az a nő aki 40 felé soha nem kellett annyira senkinek hogy gyereket hozzon vele össze reménykedve egy közös jövőben(függetlenül hogy végül elromlott a dolog). nos ugye nem hiszed hogy úgy néz ki mint egy érett hollywoodi celeb.
másrészt miért ne keresne huszonéves apajelöltet???? ez a korosztály nemcsak a fiatal bikát látja a fajtádban hanem a bepalizható nagygyereket is. a kérdés mekkora háttered van neked a szüleid révén(hisz személyesen te még nem lehetsz jólmenő vállalkozó)
6-os Jeeeezussssom azert ez igy delutan eros volt:-))
Szoval itt nem arrol van szo, h valaki nem akar annyira egy not h legyen tole gyereke, hanem arrol h a nonek mas a prioritasa: pl rengeteget utazik, elvezi az eletet es a szemeben a gyerek egy kezifek.
Erre ott vannak a rokon gyerekek akiket odaadnak jatszani aztan nap vegen visszaadod oket.Attol, h egy no nem akar gyereket nem lesz kevesebb, vannak emberek akik ugy gondoljak, h az elet gobb annal, h haz,kutya, gyerek, ferj...:-)
Masreszt igy van ido sportolni, heti 3szor legalabb szoval ennek megvannak az elonyei:-))En folyton ferjnel vagyok, ez most a masodik hazassagom, van mellette szeretom is (ooooo lepontozas indulhat) es koszonom, jol vagyok:-)
Nem, nem szegyellem magam se most se maskor.Igy 33 evesen az embert nem igazan erdekli, h egy anonim forumon mit gondolnak rola:-))
Egyebkent az egyik elozo hozzaszolo voltam (a szamomat nem tudom) de az, aki nem akar gyereket:-))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!