Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » 30-40 körüli nőkkel ismerkedné...

30-40 körüli nőkkel ismerkednék, ötletek hol lehetne, esetleg itt valaki?

Figyelt kérdés

Ehhez a korosztályhoz vonzódom legjobban egyszerűen, de sajnos még nem volt hozzá szerencsém. Pedig sokkal vonzóbbak ezek a nők, akik már nem hisztis kislányok, tudják mit akarnak, megvan a saját ízlésük, stílusuk..:)

22F

2014. dec. 28. 15:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Engem sajnos nem vonzanak a 22 évesek.
2014. dec. 28. 16:02
 2/12 RRR ***** válasza:

engem igen, ha csaj:DDD

44f

2014. dec. 28. 16:15
 3/12 anonim ***** válasza:
az ilyen korú nőknek már gyerekük is van. tehát elég melós a dolog. nem abból áll hogy felugrok és döngetek hanem jópofizni meg alkalmazkodni kell a gyerkőcökhöz ami az álteg 22-éveseknek többnyire nem megy
2014. dec. 28. 16:15
 4/12 anonim ***** válasza:
3-as ez altalanositas, nekem nincs gyerekem (es nem is szeretnek:-))es a kornyezetembol is csak egy baratnomnek van gyereke, pedig mindenki parkapcsolatban el.
2014. dec. 28. 16:20
 5/12 A kérdező kommentje:
Ez az egyik amit 4. válaszoló írt, a másik, hogyha lenne is, kötve hiszem, hogy egy 30-40 éves nő az apát keresné egy 20on éves fiatal férfiban, sokkal inkább azt, hogy kölcsönös szimpátia meg vonzalom esetén jól érezzék együtt magukat, azt meg nyílván nem akkor fogják, ha ott ül Pistike a szomszéd szobában.
2014. dec. 28. 16:23
 6/12 anonim ***** válasza:

persze kiváló szöveg ez a "nem akarok gyereket"....de kicsit legyél realistább. az a nő aki 40 felé soha nem kellett annyira senkinek hogy gyereket hozzon vele össze reménykedve egy közös jövőben(függetlenül hogy végül elromlott a dolog). nos ugye nem hiszed hogy úgy néz ki mint egy érett hollywoodi celeb.

másrészt miért ne keresne huszonéves apajelöltet???? ez a korosztály nemcsak a fiatal bikát látja a fajtádban hanem a bepalizható nagygyereket is. a kérdés mekkora háttered van neked a szüleid révén(hisz személyesen te még nem lehetsz jólmenő vállalkozó)

2014. dec. 28. 16:31
 7/12 A kérdező kommentje:
Erősen túlbonyolítod a dolgot szerintem.:)
2014. dec. 28. 16:38
 8/12 anonim ***** válasza:
miért tartasz még mindig nálam, megbeszélted már a randit 4-essel?csakmert szerintem olyasvalakit keresel mint ő
2014. dec. 28. 16:43
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

6-os Jeeeezussssom azert ez igy delutan eros volt:-))

Szoval itt nem arrol van szo, h valaki nem akar annyira egy not h legyen tole gyereke, hanem arrol h a nonek mas a prioritasa: pl rengeteget utazik, elvezi az eletet es a szemeben a gyerek egy kezifek.

Erre ott vannak a rokon gyerekek akiket odaadnak jatszani aztan nap vegen visszaadod oket.Attol, h egy no nem akar gyereket nem lesz kevesebb, vannak emberek akik ugy gondoljak, h az elet gobb annal, h haz,kutya, gyerek, ferj...:-)

Masreszt igy van ido sportolni, heti 3szor legalabb szoval ennek megvannak az elonyei:-))En folyton ferjnel vagyok, ez most a masodik hazassagom, van mellette szeretom is (ooooo lepontozas indulhat) es koszonom, jol vagyok:-)

Nem, nem szegyellem magam se most se maskor.Igy 33 evesen az embert nem igazan erdekli, h egy anonim forumon mit gondolnak rola:-))

Egyebkent az egyik elozo hozzaszolo voltam (a szamomat nem tudom) de az, aki nem akar gyereket:-))))

2014. dec. 28. 16:48
 10/12 anonim ***** válasza:
Nem tudom, honnan szedik itt a GYK-án, hogy egy nőnek nem lehet magas fizetése, jól menő vállalkozása, és minden nő élete célja, hogy keressen egy gazdag pasit és szüljön :)
2014. dec. 28. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!