Miért van az, hogy a tőlem 3-5 évvel idősebb nőkkel sokkal könnyebben és kötetlenebbül elbeszélgetek?
26 éves pasi vagyok.
Ismerkedéskor sokkal hamarabb feloldódok egy 30-32 éves nő társaságában, mint egy hozzám illő 20-25 évessel. Ja, és a legfontosabb: a 30 év körüli nők, akikkel beszélgettem, nagy ívben tesznek az anyagi hátteremre. A fiatalabbak, akikkel próbálkoztam, azok viszont szinte belenéztek a tárcámba. :(
Minden témáról gátlások nélkül tudok beszélgetni az érettebb korosztállyal. Ők sem vonakodnak tőle, ergo nem tartanak tolakodónak. Ismerkedésben is már eléggé elkezdtek érdekelni a tőlem idősebb hölgyek.
Nekem valahogy a velem egykorúak és a fiatalabbak kicsit komolytalannak tűnnek. Szerintem álomvilágban élnek, és úgy vettem észre, hogy a szőke herceget várják fehér lovon.
Szerintetek normális dolog ez? Nem egy velem egykorúval vagy 3-4 évvel fiatalabbal illene kialakítani valamit? Mennyire elfogadott ez szerintetek?
Utolsó kettő:
Ez eddig oké, mert ti nők vagytok, és eddig is az volt a tendencia, hogy a nő fiatalabb, mint a pasi.
De én valahogy pont fordítva működöm ezek szerint, vagy nem tudom...
Nincs anyakomplexusom, mert a nagyon idősek nem jönnek be. Csak valahogy egy tőlem pár évvel idősebb nő mégis máshogy viszonyul hozzám. Nem tudom leírni, de valahogy azt érzem, hogy a fiatalabb lányok nem vesznek komolyan. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!