Ti szerintetek meddig bírnátok szex nélkül? fiúk vagy lányok bírják ki több ideig a szexmentes életet? Véleményem szerint mi lányok jobban bírnánk.
Figyelt kérdés
2014. dec. 28. 12:46
11/19 anonim válasza:
Nem bírjátok jobban. Egy férfit jobban viszi a farka, örök önmegtartóztatás az élet, nem véletlen, hoyg olyat nem hallassz, hoyg egy nő megerőszakoltegy férfit... Namost mint ilyen, jóval nagyobb gyakorlatunk van a sexmentességben.
12/19 A kérdező kommentje:
11.Most jó nagy marhaságot írtál,tapsold meg magad.
2014. dec. 28. 12:57
13/19 anonim válasza:
Már megint ez a "meddig bírnád szex nélkül" kérdés...képzeld bárki kibírná élete végéig szex nélkül, senki sem halna bele.
15/19 anonim válasza:
11. Jó, de egy nőnek azért nem kell megerőszakolnia egy férfit sem, mert dugópartnert bármelyik nő tud találni, ha akar, még a legrusnyább is.
16/19 anonim válasza:
Szerintem a ferfiak eleve kevesebbet szexelnek, mint a nok, csak a kozhiedelem szerint van az ellenkezoje. En es meg par ferfiismerosom eleteben volt olyan idoszak,;hogy evekig nem volt szex, ellenben ismerek olyan not, aki harom het szunet utan is mar total kivolt.
17/19 anonim válasza:
Igen, én is sok ilyen férfit ismerek. Több ismerősömnek is volt, hogy évekig szexmentes élete volt. Helyesek, normálisak voltak, csak szimplán épp nem volt igényük kapcsolatra, egyéjszakásra sem. Ellenben én nem bírom ki szex nélkül sokáig. De ez személyiségfüggő.
18/19 anonim válasza:
Igen, olyanok is vannak. Mi csak szimplan nem jovunk be a csajoknak, prostihoz meg nem akartunk menni, mert nagyon megalazo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!