Itt csak pasik vannak lánynak kiadva magukat, vagy van-e normális lány is fent akivel lehet beszélgetni, ismerkedni?
Figyelt kérdés
Eddigi tapasztalataim alapján csak faszik vannak, és vagy trollkodnak, vagy....2014. dec. 28. 01:09
3/24 anonim válasza:
"Itt csak pasik vannak lánynak kiadva magukat?"
WUUT?:D
4/24 anonim válasza:
itt csak retardáltak vannak és igen magamat is beleértve.
kellemes karácsonyt kívánok a Nyírő Gyula Kórház-Országos Pszichiátriai és Addiktológiai Intézetből.
5/24 A kérdező kommentje:
Igen a megkötözés is játszik lánnyal Dr. Fetish
2014. dec. 28. 01:12
6/24 A kérdező kommentje:
kedves 4. válaszoló már vége van a karácsonynak. elfelejtettek szólni?
2014. dec. 28. 01:14
7/24 anonim válasza:
Negyed 2-kor valószínüleg nehezen találsz mást a trollokon kívül...De hát mindenki ilyenkor unatkozik, ha nem alszik, nemde? :D Am hány éves vagy? :)
8/24 A kérdező kommentje:
Utolsó tudom, ha lányt keresek akkor normál esetben férfi vagyok. nagyrészt én is trollkodom, de azért néha van kedvem ismerkedni. sajna sokáig dolgozom, és már csak a későn érek ide.
2014. dec. 28. 01:20
9/24 anonim válasza:
Naaaa, de hiszen én lány vagyooook! :/
10/24 A kérdező kommentje:
Na persze és ezt honnan tudjam?
ennyi erővel én is mondhatom hogy én meg a miniszter úr vagyok:)
bizonyítsd. írj privit. ha nem 15 vagy vagy 65.
2014. dec. 28. 01:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!