Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok, mit csinálnátok a...

Lányok, mit csinálnátok a helyemben?

Figyelt kérdés

Több, mint 1 hete megismerkedtem egy lánnyal a vonaton. Nagyon jól elbeszélgettünk, úgy éreztem, hogy szimpatikusak vagyunk egymásnak.

Anélkül, hogy kérdeztem volna, ő ajánlotta fel, hogy jelöljem be facebookon, ő mutatkozott be először, nagyon kedves volt. Persze nem kértem el a telefonszámát (én naív...).

Otthon bejelöltem, de azóta sem igazolt vissza, közös ismerősünk nincs. Lehet, hogy nem aktív facebookozó (ez pozitív...), de felejtsem el, vagy mit csináljak? Írtam neki üzenetet, de persze ha nem az ismerősöm, nem fog értesítést kapni, mert az "egyéb" mappába érkezik amit írok.

26l és 28f

2014. dec. 27. 20:29
 1/7 anonim ***** válasza:
Most őszintén... Tudnál bármi mást csinálni a váráson kívül? Vagy ezt csak azért írtad ki, mert mindenképp meg kellett osztanod velünk?
2014. dec. 27. 20:31
 2/7 anonim ***** válasza:

Egy pár napon belül letennék róla.. Aztán majd lehet egyszer csak visszajelöl, kitudja.

25/L

2014. dec. 27. 20:33
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Basszus...:) melyik vonalon utaztál? :)

Csak mert én a Békéscsaba-Budapest vonalon utazva megismerkedtem pont így egy sráccal...:)

És én 26 vagyok...:)

2014. dec. 27. 20:35
 4/7 anonim ***** válasza:
3-as, ugye nem troll vagy?
2014. dec. 27. 20:37
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem vagyok...26 évesen mit trollkodjak?! Akivel én megismerkedtem hivatásos katona és egy másik katonatársával együtt utazott...én pedig épp görögül tanultam, és úgy kezdtünk el beszélgetni, hogy rákérdezett, hogy milyen nyelven írok, mert furcsák számára a betűk...:)
2014. dec. 27. 20:43
 6/7 A kérdező kommentje:
Annyi a változás, hogy elolvasta az üzenetet tegnap este, de azóta nem válaszolt. Se kép, se hang... ilyet miért csinál? Törölni nem törölt...
2015. jan. 3. 20:00
 7/7 anonim ***** válasza:
Hát ha nem ír vissza akkor elég egyértelmű, bár elég bunkó dolog tőle. Én mindenkinek visszaírok. Szerintem felejtsd el, főleg, hogy nem válaszolt.
2015. jan. 3. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!