Lányok, mit csinálnátok a helyemben?
Több, mint 1 hete megismerkedtem egy lánnyal a vonaton. Nagyon jól elbeszélgettünk, úgy éreztem, hogy szimpatikusak vagyunk egymásnak.
Anélkül, hogy kérdeztem volna, ő ajánlotta fel, hogy jelöljem be facebookon, ő mutatkozott be először, nagyon kedves volt. Persze nem kértem el a telefonszámát (én naív...).
Otthon bejelöltem, de azóta sem igazolt vissza, közös ismerősünk nincs. Lehet, hogy nem aktív facebookozó (ez pozitív...), de felejtsem el, vagy mit csináljak? Írtam neki üzenetet, de persze ha nem az ismerősöm, nem fog értesítést kapni, mert az "egyéb" mappába érkezik amit írok.
26l és 28f
Egy pár napon belül letennék róla.. Aztán majd lehet egyszer csak visszajelöl, kitudja.
25/L
Basszus...:) melyik vonalon utaztál? :)
Csak mert én a Békéscsaba-Budapest vonalon utazva megismerkedtem pont így egy sráccal...:)
És én 26 vagyok...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!