Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van egy nagyon menő, nagyon...

Van egy nagyon menő, nagyon gazdag, vicces fiú, aki bejön. Hogyan tetszhetnék meg neki?

Figyelt kérdés
Elkezdett fűzögetni egy buliban, és sajnos tudom, hogy ez még nem jelent semmit,nem hiszem, hogy valóban bejönnék neki. De nagyon szeretném, ha lenne köztünk valami, hogy érjem el? Rengeteg lányt (akárkit) megkaphat. Mert gazdag, tele van önbizalommal, jó a humora, jó képű, menő, sportoló stb...

2014. dec. 27. 14:23
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Futólag ismerem még.
2014. dec. 29. 14:26
 12/14 anonim válasza:
Na ott a pont ....és .
2014. dec. 31. 03:28
 13/14 anonim ***** válasza:
minnel tobbet hallok errol egyre szanalmasabb vagy.
2014. dec. 31. 19:04
 14/14 anonim ***** válasza:
Nekem is tetszett egy ilyen srác,de ahogy egy kicsit is közelebb kerültem olzan kiábrándító lett,hogy hihetelen.A látszat és a valóság két különböző dolog.Persze ,hogy vonzó ,hogy gazdag,ha lenne mögött valami értelem,de csak a kocsitól nagymenő pasasok halál unalmasak tudnak lenni.Belemagyaráztam ami nekem kellene.Nem is vicces sajnos,nagyon komolyan vesz magát és ez elég baj.Azért írom mert kb a tied is ilyen lehet.
2015. jan. 3. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!