Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Tudnátok írni pár játékot...

Tudnátok írni pár játékot ismerkedéshez?

Figyelt kérdés
Van egy lány akivel pár ok miatt két ünnep között és még sulikezdésig nem találkozhatok. Szeretünk beszélgetni neten is de sajnos így nem olyan jó. Tudnátok nekem mondani pár olyan játékot amit így tudunk játszani és azzal jobban megismerni egymást? Ha van előre is köszönöm.

2014. dec. 27. 13:14
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy nem találkozhatok vele. Azért kérdezem hátha ismertek valamilyen játékot. Vagy nagyon nincs is ilyen amit én keresek?
2014. dec. 27. 13:30
 12/16 anonim ***** válasza:
Szerintem többre mennénk, ha tudnánk te milyen játékot szeretsz, és ő milyen játékot szeret. Valamint a gépigényt, illetve hogy lehet régi, vagy akár idén kiadott játék is.
2014. dec. 27. 13:34
 13/16 A kérdező kommentje:
Szerintem kicsit félre értettetek, ő nem kocka és én nem pc játékot keresek. Olyan játék érdekel amiben beszélgetni kell játékos formában.
2014. dec. 27. 13:39
 14/16 anonim ***** válasza:
Hát ezt igazán leírhattad volna...
2014. dec. 27. 13:39
 15/16 A kérdező kommentje:
Bocsi. A lényeg hogy ilyent keresek, és nagyon megköszönném ha valaki tudna írni valami jót.
2014. dec. 27. 13:45
 16/16 anonim válasza:
Játszatok kérdez-feleleket az mindig jó
2014. dec. 27. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!