El tudod képzelni, hogy itt találj párra, vagy teljesen kizárod ennek a lehetőségét?
Én lassan kizárom.
Egy ideig keményen próbálkoztam, mondva ha élőben nem megy, akkor talán neten, ez az oldal meg ingyenes. De én hülye nem gondoltam bele, hogy az emberek neten is ugyanolyan felszínesek, mint amúgy. Voltak lányok, akikkel nagyon jól elbeszélgettünk, még az érdeklődési körünk is egyezett! (ez azért nagy szó, mert a való életben alig találok ilyen lányt) Aztán képcsre, vagy a facebook profilom elküldése után leléptek, még egy bocsi, de mégsem vagy az esetem-et sem írtak. Pedig a legtöbb még normális is volt, mert persze van olyan, aki még írni sem tud, még az egyszavas válaszaiban is tömérdek a nyelvtani hiba.
Mint bárhol máshol, itt is meg van rá az esély, hogy belebotlasz egy olyan személybe, akivel el tudnád képzelni akár hosszabb távon is.
Személy szerint sokkal jobban szeretek élőben ismerkedni. Nekem fontos, hogy lássam a lány arcát, reakcióit meg minden mást, ami neten nem jönne át.
De ettől függetlenül nem zárom ki a netes ismerkedés lehetőségét.
20/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!