Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek mennyire gáz,...

Szerintetek mennyire gáz, hogy egy helyesírási hibáktól mentes, tagoltan, átláthatóan megfogalmazott bemutatkozó levélre sokkal nagyobb eséllyel írok vissza, mint egy telefonról bepötyögött, ékezetmentes zagyvaságra?

Figyelt kérdés
2014. dec. 26. 21:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Lány vagy? Ha igen akkor írok neked, és akkor lesz +' írástudó ember aki rád írt.
2014. dec. 26. 22:00
 12/16 anonim ***** válasza:
há én mozsd csunán irog tli hejsirás hibávsl akkor nme is irko nekde k?
2014. dec. 26. 22:05
 13/16 anonim ***** válasza:
Nem, nem gáz! :) Minimum elvárható az igényesség, ha már valaki beszélgetni, sőt bemutatkozni akar... :D 18/L
2014. dec. 26. 23:16
 14/16 anonim ***** válasza:
Ezzel én is így vagyok. Pl. itt is az ilyen kérdéseket, válaszokat általában el se olvasom.
2014. dec. 28. 20:15
 15/16 anonim ***** válasza:
én a telefonnál is ügyelek hogy normálisan írjak, semmivel nem telik több időbe ott se ékezetesen helyesen írni
2015. jan. 16. 17:47
 16/16 anonim ***** válasza:
És az mennyire gáz, hogy az én helyesírási hibáktól mentes, tagoltan, átláthatóan megfogalmazott bemutatkozó leveleimre sosem írnak vissza?
2015. jan. 16. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!