Szerintetek mennyire gáz, hogy egy helyesírási hibáktól mentes, tagoltan, átláthatóan megfogalmazott bemutatkozó levélre sokkal nagyobb eséllyel írok vissza, mint egy telefonról bepötyögött, ékezetmentes zagyvaságra?
Figyelt kérdés
2014. dec. 26. 21:25
11/16 anonim válasza:
Lány vagy? Ha igen akkor írok neked, és akkor lesz +' írástudó ember aki rád írt.
12/16 anonim válasza:
há én mozsd csunán irog tli hejsirás hibávsl akkor nme is irko nekde k?
13/16 anonim válasza:
Nem, nem gáz! :) Minimum elvárható az igényesség, ha már valaki beszélgetni, sőt bemutatkozni akar... :D 18/L
14/16 anonim válasza:
Ezzel én is így vagyok. Pl. itt is az ilyen kérdéseket, válaszokat általában el se olvasom.
15/16 anonim válasza:
én a telefonnál is ügyelek hogy normálisan írjak, semmivel nem telik több időbe ott se ékezetesen helyesen írni
16/16 anonim válasza:
És az mennyire gáz, hogy az én helyesírási hibáktól mentes, tagoltan, átláthatóan megfogalmazott bemutatkozó leveleimre sosem írnak vissza?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!