Lányok, ti ráírtok egy srácra aki tetszik nektek?
Figyelt kérdés
Úgy értem h a fiú már kezdeményezett felétek. Vagy az a jó ha a fiú ír mindig rátok? Vagy ha nem írtok az azért van mert nem kölcsönös az érzés?2014. dec. 25. 15:17
1/4 anonim válasza:
Nekem full vegyes. Átlagban vagy én írok rá, vagy ő. Amikir kedvünk van.
Viszont hihetetlen lusta és feledékeny vagyok. Ergó előfordul, hogy nem írok rá, hiába érdekel a srác.
2/4 anonim válasza:
ahaa, na kérdező most már tudod az egyik kamu szöveget amit a lányok mondanak, miért nem írnak. Feledékeny vagyok stb stb..
3/4 anonim válasza:
Csak ha vmi konkret ok van amiert keresnem. Amugy pedig en szoktam varni h megtegye az elso lepeseket. Ne a lanynak kelljen udvarolnia:)
15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!