Melyik lányt választanád ebben az esetben?
1. A lányt, akit fűzöl egy ideje, csak még kéreti magát.
vagy
2. Akivel megismerkedtél egy buliban, kicsit vadabb, nyitottabb természet.
kérdező!
próbáld ezt egy időben és helyen elérni:DDDD
Ez a "két szék között földre lehet esni" hú de ismerős nekem bas**za ki :D
Én mindig a tüzesebbet választottam, aztán pedig földreestem :D na de nembaj, megérte, jól döntöttem, mert akkor a szívem után mentem.
Jó tanács, hogy sok vasat kell a tűzben tartani :D
De erről jut eszembe, volt mikor 3-4 volt bent és elment egyszerre, aztán egyből bejött egy 5. még addig ismeretlen vki xD
Kérdező tanuld meg:
- Olyan nincsen, hogy "nem olyan lány vagyok" :D Minden bugyi nedvesedik és lecsúszik azonnal, max nem neked, de van a az pasi :)))
- Amelyik csajt 2 napnál tovább kell fűzni (igazság szerint 4 óránál tovább) az az idődet húzza, és lapát
- Amelyik meg akarja mondani mit tegyél: lapát
- Amelyik mégis eljátsza, hogy ő nem olyan lány: nem őszinte, és főleg nem vállalja fel a vágyait, nőiességét, stb... alapból nem foglalkozunk vele
- Amelyik hisztizik, hogy mással is kavarsz: lapát!
- SOHA DE SOHA nem kérünk bocsánatot azért mert férfiak vagyunk :))) Ezt a hibát minden tizen-huszonéves elköveti, 40 felé rájössz mekkora h--e voltál fiatalon
Ha megtanulod, hogy SOHA nem adjuk át a gyeplőt egy csajnak, akkor többet tudsz mint sok harmincas is ;))))
Ez az utolsó válasz kiégetett :D Ennyiből megmondani hogy nem akar, a másik meg qva... Hát ügyes :D
Amúgy kérdező, próbálkozz az elsőnél, de ha továbbra sincs semmi, hagyd a fenébe. Ezekből a bulis ismerkedésekből meg nem szokott hosszan tartó kapcsolat lenni. Bár, ha egy hónapig keféled, már jól jártál :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!