Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ez nagyon felszínes dolog...

Ez nagyon felszínes dolog lenne? Hogy lehet ezek után finoman kihátrálni?

Figyelt kérdés

Röviden próbálom vázolni a dolgot. Mindketten huszonévesek vagyunk, neten ismerkedtünk, képet igazából nem nagyon láttunk egymásról, csak Facebookon a kis profilképet. A személyiségét kedvelem, eléggé hasonlóak vagyunk, de így azért kcisit lutri volt a dolog.

Találkoztunk végül pár hét után, jól elvoltunk, nem történt az ég világon semmi. Viszont külsőre nagyon nem jött be, evvel nem tudok sajnos mit kezdeni, hiába jó arc, ha egyszer nem találom vonzónak. Akármit mondanak mások, a belső mellett azért a külső is számít énszerintem, ha abban nem fog meg semmi elsőre hirtelen, én nem akarom tovább erőltetni, ismerem magam, csak önáltatás lenne. Ez nagyon felszínes dolog? =/ Csak az érzéseimre próbálok hallgatni.

Illetve hogy lehetne finoman kihátrálni ebből az egészből? Érzem, hogy a másik fél többet akarna, de én meg nem akarom áltatni magam, sem pedig az ő idejét húzni.

Valami jótanács? :(

2014. dec. 24. 13:25
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Off.

Ha nem tetszik, akkor nem tetszik.

2014. dec. 24. 13:26
 2/18 anonim ***** válasza:
32%
És most jöttél csak rá, hogy nem tetszik? Mert így csak átb sztad mint a szart a palánkon.
2014. dec. 24. 13:29
 3/18 anonim ***** válasza:
Eleve vázolni kellett volna a helyzetet, hogy neked nem jön be, és úgy nem akarsz tőle semmit.
2014. dec. 24. 13:30
 4/18 A kérdező kommentje:
Oké, itt van némi szövegértési probléma. Egyszer találkoztunk, előtte nem láttam élőben, képen se gyakorlatilag. Nem vagyok már kistini, hogy egy hangba meg pár szép mondatba habarodjak bele, egyszerűen csak kedveltem, mint embert, a személyes találkozó alatt meg már biztos voltam benne, hogy ne fogo kiránta többet érezni. Ebben mi mégis az átbszás? =/
2014. dec. 24. 13:33
 5/18 anonim ***** válasza:
4%
Biztos megkérdezte, hogy szeretnél-e folytatást. Na, amikor ezt nem mondtad meg neki, az volt az átbszás.
2014. dec. 24. 13:41
 6/18 anonim ***** válasza:
19%
Igen, felszínes dolog lenne, és remélem az összes ilyen felszínes r.ibi egyszer majd megkapja valakitől, akit mindennél jobban szeretne, hogy "én a wc-n különbet produkálok, mint ahogy te kinézel". Apropó, nincs egy hete, hogy pont ilyen szöveget kaptam az egyik lánytól.
2014. dec. 24. 13:42
 7/18 A kérdező kommentje:
4.: nem kérdezte meg, semmi komolyabbról nem volt szó... Ne máson verjétek már le a saját sértett önérzetetek. Most komolyan már az is szar, hogy nem jön be a másik és nem akarja átbaszni, hogy jaj de mégis?
2014. dec. 24. 13:45
 8/18 anonim ***** válasza:
20%
Az itt a baj, hogy a személyiségégével lenne gond, de amúgy úgy nézne ki mint egy félisten, akkor semmi probléma nem lenne vele,egyből összehugyoznád magad tőle.
2014. dec. 24. 13:51
 9/18 A kérdező kommentje:
Jó, ne tegyünk már úgy, mintha te kezed-lábad törnéd olyanért, aki nem tetszik semennyire, csak el tudsz vele jól beszélgetni néha :D Ha most az képmutatás, hogy belátom őszintén, nem vonz, egyszerűen csak lehet vele dumálni, akkor vállalom, legyen ez a legrosszabb tulajdonságom.
2014. dec. 24. 13:56
 10/18 anonim ***** válasza:
nem tartozol neki semmivel. maximum ha tisztelsz valakit, akkor ne hazudj neki. ha ő nem kérdez rá, nem muszáj egy kényelmetlen helyzetbe belesodorni magad. ha meg rákérdez, akkor megmondhatod, hogy nem érzel többet. magyarázattal erről sem tartozol.
2014. dec. 24. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!