Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok, lehet olyan, hogy egy...

Lányok, lehet olyan, hogy egy pasi amúgy bejönne csak rosszkor kopogtat?

Figyelt kérdés

rosszkor, mert egyedül akar maradni régi sérelmek miatt. Vagy épp elege van a pasikból.

Mert én láttam olyat, hogy egy leányzó valakivel összerúgta a port, és akkor félévig "elegem van a pasikból", ha finoman céloztam rá, hogy az ilyen lányok nem maradnak sokáig egyedül csak "PFFFFFFFF" "BBAAHHHHHH"

aztán nemrég kirakta magáról, hogy "egyedülálló", és rá is mászott kettőre, az első nem jött be, a másodikkal most is jár... (igen, tipikus esete, hogy egy lány akkor szerez magának pasit, amikor akar, a pasi akkor szerez magának lányt, amikor tud...)

2014. dec. 24. 11:45
 1/5 anonim ***** válasza:
"igen, tipikus esete, hogy egy lány akkor szerez magának pasit, amikor akar, a pasi akkor szerez magának lányt, amikor tud" 2014 mondata az ismerkedés témakörben,grat :)
2014. dec. 24. 11:47
 2/5 anonim ***** válasza:
55%
Igen, van ilyen. (Kapcsolatban vagyok. 3. Resztvevot nem igenylunk. )
2014. dec. 24. 11:47
 3/5 A kérdező kommentje:

ezt itt olvastam. Szintén a "ha a nő van sokáig egyedül, akkor neki nem kell senki, ha pasi van sokáig egyedül, ő nem kell senkinek".

Második, és ha egy "rosszkor" próbálkozó pasi ismét próbálkozott volna később, akkor más lett volna a helyzet?

2014. dec. 24. 11:56
 4/5 anonim ***** válasza:
Én nő vagyok, és engem egy férfi ismerősöm pattintott le azzal, hogy nem fér most bele az életébe egy kapcsolat.
2014. dec. 26. 19:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ez hülyeség,mert ha nekem kell valaki,akkor kihasználom az alkalmat,amikor közeledik felém,hiszen rá vágyom,és csak rá.Tehát ez amolyan lekoptatós duma.
2014. dec. 26. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!