Lányok, lehet olyan, hogy egy pasi amúgy bejönne csak rosszkor kopogtat?
rosszkor, mert egyedül akar maradni régi sérelmek miatt. Vagy épp elege van a pasikból.
Mert én láttam olyat, hogy egy leányzó valakivel összerúgta a port, és akkor félévig "elegem van a pasikból", ha finoman céloztam rá, hogy az ilyen lányok nem maradnak sokáig egyedül csak "PFFFFFFFF" "BBAAHHHHHH"
aztán nemrég kirakta magáról, hogy "egyedülálló", és rá is mászott kettőre, az első nem jött be, a másodikkal most is jár... (igen, tipikus esete, hogy egy lány akkor szerez magának pasit, amikor akar, a pasi akkor szerez magának lányt, amikor tud...)
ezt itt olvastam. Szintén a "ha a nő van sokáig egyedül, akkor neki nem kell senki, ha pasi van sokáig egyedül, ő nem kell senkinek".
Második, és ha egy "rosszkor" próbálkozó pasi ismét próbálkozott volna később, akkor más lett volna a helyzet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!