Vannak a GYIK-en olyan lányok akik mernek is találkozni élőben? Vagy mindegyiknek csak a szája jár?
Ideális partnernek tartom magam, mégis nagyon kevés lány az aki bele mer menni a találkozóba. A többség csak szórakozik, vagy súlyos lelki visszamaradásban szenved, és azért nem mer találkozni.
Ha 18 felett vagy, és eleged van neked is a komolytalan emberekből akkor írj rám, és kölcsönös szimpátia esetén nincs akadálya a találkozónak. :)
Szájuk jár? Én még nem olvastam itt olyant lánytól, hogy innen találkozni akarna valakivel.
A találkozáshoz előbb beszélgetés kell, és ha szimpatikus vagy neki és megbízik benned (ami nem 3 üzenet után van), akkor találkozhat.
Én már találkoztam innnen sráccal, nem eggyel, és nem csak a szám, hanem a kezem is járt. De elég volt most már a netes ismerkedésből.
21/L
#3 még csak azért is közlöm nem vagyok sem depis sem dagadt sem fogyi...
bocsi kérdező de még nem vagyok 18.éves :) viszont sok ilyen lány van én is találkoztam már innen egy rendes fiúval és lánnyal is:) sok sikert bár itt nem annyira jó ismerkedni mivel az interneten nem mindenki azt mutatja mint aki valóban és ez belsore is ugyanúgy igaz mint külsőre:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!