Nálatok is van ijen?
Figyelt kérdés
Szerintetek mert könyebb egy olyan embernek párkapcsolatot találni vagyis egy jó nőt találni aki úgymond nem olyan jó pasi de van neki kocsija de ha egy normális vagy nem vagy csúnya nem vagy páva se es úgyse találsz senkit mert van ez f/18? Lányok fiúk vélemény2014. dec. 23. 11:40
1/10 anonim válasza:
Lehet, hogy akinek van kocsija, az tud hejesen is irni, a lanyok buknak az ijen pasikra!
2/10 anonim válasza:
Miért, miért. Hiába vagy kedves meg rendes, csak pénzért adnak zsemlét a közértben! :D A lányoknak jó eltartó-képességű pasi kell, különben éhen döglik a gyerekével együtt. :D
4/10 anonim válasza:
Nem! Nálunk ilyen van és nem ijen!
5/10 anonim válasza:
Hát,ijet... Csak én nem bírom értelmezni így a kérdést?
6/10 anonim válasza:
hülyeség..az én barátom nem páva vagy ilyesmi és én még is nagyon-nagyon szeretem:3 azért mert kedves,édes,figyelmes és még sorolhatnam:3
7/10 anonim válasza:
Hát ijen nincs. Max iLYen van. Amúgy ha találsz egy normális lányt, ő inkább a belsőt fogja figyelni:). Meg nincs olyan hogy "nem olyan jó pasi", valakinek biztos az esete vagy, maximum nem annyi embernek mint egy...helyes pasi..aki olyan mint a lányok esetében a "tucat" lány.
8/10 anonim válasza:
Szerintem ez azért van, mert nem tudsz írni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!