Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Végleg elvesztettem?

Végleg elvesztettem?

Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok és bejön egy 22 éves pasi, akivel április óta dolgozunk egy helyen. Én diákmunkás vagyok. Az utóbbi három hónapban elég sokat beszélgettünk és úgy éreztem van nála esélyem. Aztán körülbelül 1,5 hete egy szót se se facebook-on, sem élőben. Múlt hét szerdán láttam, hogy kapcsolatban van. Megnéztem a barátnője adatlapját, aki 30 éves. Azóta a sírás kerülget, akárhányszor rágondolok. Ma odajött a srác és képtelen voltam vele úgy beszélgetni mint régen. Szerintetek van nála még esélyem vagy végleg elvesztettem?
2014. dec. 22. 22:44
 1/8 A kérdező kommentje:
a barátnője máshol dolgozik, nem ismerem
2014. dec. 22. 22:46
 2/8 anonim ***** válasza:
ez rohadt nagy szívás
2014. dec. 22. 22:48
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

szerintem ha bejöttél volna neki, próbálkozott volna, ez alapján ő az idősebb nőkre bukik.

fel a fejjel királylány, le ne essen a koronád. pasi után sose sírj :)

sok hal úszik még a tengerben mégha most azt is érzed hogy csak egy kell, majd elmúlik, addig meg gondolj arra, hogy olyan vonat után nem futunk ami nem vesz fel. ha akarsz beszélgetni, vagy beszélni róla írj nyugodtan, ha tudok segítek :)

2014. dec. 22. 22:48
 4/8 anonim ***** válasza:
Együtt dolgoztatok több mint 8 hónapot és ez idő alatt nem lett semmi, sajnálom, de soha nem volt esélyed.
2014. dec. 22. 22:56
 5/8 A kérdező kommentje:
szeptemberben kezdtünk el rendszeresen beszélgetni, pedig úgy gondoltam több is lehet
2014. dec. 22. 23:08
 6/8 anonim ***** válasza:

Végleg.

De rákérdezhetsz, sőőt, én azért megnyugtatná magam, ha nem fogsz sokáig ott dolgozni.

Mert ennél még rosszabb az a tudat h m

2014. dec. 23. 00:03
 7/8 anonim ***** válasza:
"mi lett volna, HA...."
2014. dec. 23. 00:03
 8/8 A kérdező kommentje:
egy ideig tuti ott fogok még dolgozni, a fősulira gyűjtök...
2014. dec. 23. 07:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!