Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha tetszik nekünk egy fiú de...

Ha tetszik nekünk egy fiú de még sohasem beszélgettem vele akkor hogy írjak rá?

Figyelt kérdés
Heló 16 leszek nemsokára és lány . Talán picit zárkózot vagyok ezért az ismerkedés is kicsit nehezebben megy nekem. Na szóval arról lenne szó hogy , vagy egy srác a suliban , vagyis ink kettő mert ikrek 15 évesek kb 4.5 hópappal fiatalabbak tőlem . És hát én velük sose beszélgettem de hát az eggyikük aki tetszik nekem töbször is észrevettem hogy néha néha azért odapillant kisseb hosszab időkre és hát szeretnék ráírni facebookon szeretném jobban megismerni de jo annyi megy ráírok facen szia mizu stb de hat sztem eleg fura lenne igy ismeretlenül ráírok .. esetleg valakinek valami ötlete miről lehetne igy beszélgetni vagy mire vigyem a hangsujt a beszélgetésben ? Segitsetek pls ! <3

2014. dec. 22. 20:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Vigyázz nehogy a másikra írj rá xD
2014. dec. 22. 20:51
 2/4 A kérdező kommentje:
meglehet őket külömböztetni vagyis én megtudom XD de azselenne nagyon nagy baj mert azis kiszeszett helyes de hát ő már foglalt :D
2014. dec. 22. 20:53
 3/4 anonim ***** válasza:
Én küldtem neki egy képet egy galambról. Elkezdtünk beszélgetni... azóta is együtt vagyunk :) sok sikert! Bármilyen hülye ötlet beválhat. Szurkolok! 16/L
2014. dec. 22. 21:15
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia, jófejnek tűnsz szeretnélek megismerni.
2014. dec. 22. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!