Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mire jó ez neki?

Mire jó ez neki?

Figyelt kérdés
Egy suliba járok egy fiúval, akivel mindig egymást nézzük. Mindig a haverjaival van, de akkor is, még ha beszélgetnek is engem néz. Szinte mindig. Ha meglátja hogy rá nézek elfordítja a fejét. Egyszer azt mutatja hogy totál odáig van értem, elpirul elég keményen, mosolyog, látszik rajta hogy zavarban van. Máskor nem nagyon keres a szemével...eléggé félénk..nem mer kezdeményezni. Miért csinálja ezt?
2014. dec. 22. 18:12
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
De ha csak egyszeruen elmegy elottem/mellettem? Ugorjak ele?
2014. dec. 22. 19:44
 12/16 A kérdező kommentje:
és ennyiből van nála esélyem?
2014. dec. 22. 19:50
 13/16 anonim ***** válasza:

hát kérdező, most mondtad hogy félénk stb.. szóval ja kb, de hát ne elé ugorj mint valami biztonsági őr, csak esetleg menj mellé azt kezdj el vele együtt sétálni,,

és hát köszönj oda hogy Szia.. miért nem szoktál oda jönni beszélgetni amikor nézlek téged :3.. és pl ennyi meg azt rögtönözöl amit akarsz, persze ezt ilyen kedves meg aranyos hangon

2014. dec. 22. 19:55
 14/16 A kérdező kommentje:

azta..ez nekem sose jutott volna eszembe hogy mellette kezdjek el sétálni

a baj már csak az hogy tuti a legjobb haverjával lesz...és vele fog beszélgetni meg minden..nem hiszem hogy fog rám figyelni :/

2014. dec. 22. 19:58
 15/16 anonim ***** válasza:

nem baj, egy próbát akkor is megér, amúgy meg ha ő is téged néz meg minden, és ott leszel tőle 10 cm-re azért kétlem, hogy nem fog reagálni,, DE ha esetleg mégsem azért a viselkedéséből letud szűrni hogy bejössz-e neki

ÉS még akkor sem gáz, mert akkor meg facebookon rá tudsz írni, hogy miért nem beszélgetett veled amikor oda mentél? AZTÁN ha arra se válaszol, legközelebb is oda mész foci edzésen és akkor már újfent, tök jogosan megmondod neki, hogy miért nem beszél hozzád stb stb valami ilyesmi, aztán szomorúan elmész, meg hogy te csak beszélgetni szerettél volna stb

2014. dec. 22. 20:01
 16/16 A kérdező kommentje:

rendben köszönöm szépen

remélem menni fog és sikerrel járok mert ez a fiú nagyon fontos nekem nagyon nagyon régóta:)

2014. dec. 22. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!