Vannak itt szép lányok?
Figyelt kérdés
van itt olyan lány aki ugy gondolja nem csúnya, és tetszhet egy jóképű fiúnak?2014. dec. 22. 13:26
11/22 anonim válasza:
Igen...azt gondolom magamról. :)) 14/L
13/22 anonim válasza:
Nem tudom, hogy szép vagytok-e. Megkérdeztem itt is, de valamiért törölték a kérdésem (csak egy valaki válaszolt, aszerint szép vagyok)
15L
15/22 anonim válasza:
Kérdés!Mi számít szépnek? Mert ugye mindenkinek mást jelent.
16/22 anonim válasza:
Figyelj, az én véleményem magamól: az arcom szép, a testemen rengeteg változtatnivaló van. 19L
17/22 anonim válasza:
Itt csak átlagos vagy azalatti lányok vannak, csak másnak lehet ez szép.
18/22 anonim válasza:
lehet akad itt par szep lany,de max csak olyan akinek nincs akkora onbizalma,es nem hiszi el magarol hogy tenylegesen szep...
aki itt pedig azt allitja magarol hogy szep,az igaabol tok atlag,csak esetleg a gyk-s emberekhez viszonyitva szep...
19/22 anonim válasza:
ma 14:16
Tényleg vannak itt szép lányok,eddig kételkedtem pedig benne.
20/22 anonim válasza:
jelen vagyok. átlag 10/8-at kapok :$ és imádom a kőkemény szexet fiúkák. valakit lesz ophatok? :$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!