Az egyetemeken kívül miért nem lehet szinte sehol máshol értelmes nőkkel, lányokkal találkozni, vagy ismerkedni? Vagy, ha igen, akkor hol?
Persze, az értelmes definiálható sokféle módon, részemről az egyetlen elvárás(ok), hogy tudjon normálisan kommunikálni, hozzászólni a legkülönfélébb témákhoz és inkább racionális, mintsem emocionális alapon élő, persze egyik nem zárja ki a másikat, de nekem az előbbi a szimpatikusabb. A hétköznapokban viszont nem szoktam túl gyakran ilyen nőkkel találkozni, talán én keresem rossz helyen, de hiába nézek be a legutolsó könyvklubba, vagy életművész arcok gyűlésére, valahogy egy olyat se látok, aki nekem szimpatikus lenne. Persze a külsőségeket se hagyom figyelmen kívül, a többséggel ellentétben én elismerem és ha kell mindenhol el is mondom, hogy a külsőség IS számít és ne hallgassunk azokra a mezei hazugokra, akik azt merik állítani, hogy nem számít, csak a belső. Emberek vagyunk, vannak testi igényeink és elvárásaink, szóval kár tagadni, hogy a kinézet nem számít.
Nem vagyok egy elzárkózott entellektüel, a környezetem szerint az átlagnál egy nüansznyit szebb vagyok, igen, én ki merem mondani hogy szépnek tartom magam, nem érdekel, hogy a csökött agyú népség ezáltal elkönyvel egy egoista pö€snek, csupán van egy egészséges énképem, ennyi. Vannak negatív tulajdonságaim, hisz kinek nincsenek, gyakran vagyok egy kicsit cinikus, a fekete humoromat sokan nem értik és néha hajlandó vagyok kicsit leereszkedő lenni, sőt (kívülről nézve) gyakran érzéketlen, holott csupán nem érint meg mindenféle ismeretlen ember ügyes-bajos dolga. Ha a filozófiámat röviden össze kéne foglalni, akkor leginkább az "élni és élni hagyni" elvet próbálom érvényesíteni, több-kevesebb sikerrel.
Mielőtt valaki a fejemhez vágná, hogy megint csak egy nyomi gyerek sirámai rontják itt a levegőt, elárulom, jelenleg boldog vagyok, bár ez is viszonylagos, de jelenleg nem szenvedek hiányt semmiből, se lelki, se testi szinten, csupán szeretném megtudni, hogy hol vannak még olyanok, mint én és ha egy mód van rá meg lehet találni őket?
nekem az a véleményem,h érthető,h nem találsz magadnak való lányt. Az oka egyszerű, az írásod alapján levehető,h túlságosan kifinomultan fogalmazol.. a szavak embere vagy ,de nem abban az értelemben,h az vonzó lenne bárkinek is.
A másik meg, ami nagyon fontos,h te különbséget teszel az emberek között aszerint,h mennyire tanultak .. az érzelmi intelligenciának nincs köze hozzá.
Pl itt vagyok én,aki egyetemre jár ,de nem elvem,h baromira tanult fiú kell nekem ,mert nem teszek különbséget ez alapján ember és ember között,h melyik értelmesebb. És elítélem azt,aki ezt teszi.
Szóval nem vagy könnyű helyzetben , de biztos van,akinek ez bejön,meg aki ilyen mint te..
18.l
Ez van gyerekek, *m*agyarország értelmi színvonala csökken, főleg amíg a műveltséget és az intelligenciát összekutyulják.
Egyébként meg pénz beszél kutya ugat, ha van pénzed, mindenki szívesen ismerkedik veled :D
Úgy vélik, hogy akinek van pénze annak azért van, mert tehetséges, ügyes és okos is stb, közbe pedig egyáltalán nem evidens ez. De az átlag cívil logika ez. Könnyebb kihasználni ezt a rendszert mintsem megváltoztatni az egész társadalmat.
javaslatom, hogy ejtsd a barát és társkeresős problémát, és keríts pénzt, és minden problémád megoldódik, persze ha halálos beteg vagy az nem biztos, de a többi igen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!